Elia

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Eliassa on täydellinen sijainti keskustassa ja vain kivenheiton päässä Kato Staloksen rannalta. Täällä majoitut tilavissa pastellinsävyisissä huoneistoissa kävelyetäisyyden päässä kaikesta. Hotellin kattoterassilla on pieni allas, jossa voit nauttia virkistävästä pulahduksesta sekä muutama aurinkotuoli rentoutumista varten.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilaa oli paljon.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Eliassa on neljätoista mukavaa huoneistoa erinomaisella sijainnilla. Kattoterassilla on pieni allas sekä muutama aurinkotuoli, joissa voit rentoutua auringossa. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä, rannalle kuljettaessa on ylitettävä päätie. Voit tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, joka sijaitsee aivan hotellin lähellä. Kato Staloksen keskustan muutamat tavernat ja baarit ovat kävelyetäisyyden päässä. Maksuton internet ja pieni vastaanotto rajoitetuin aukioloajoin. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellista ja matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.