Deluxe -juniorsviitti (yli 18 -vuotiaille aikuisille)

Deluxe -juniorsviitit sijaitsevat vain aikuisille tarkoitetulla alueella. Täällä on allas ja viihtyisiä balilaisia aurinkotuoleja sekä snackbaari.

Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (lisämaksusta) ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakki ja hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Tilava maaterassi (14 neliömetriä), jossa tuolit ja pöytä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Deluxe -sviitti (yli 18 -vuotiaille aikuisille)

Deluxe -sviitit sijaitsevat vain aikuisille tarkoitetulla alueella. Täällä on allas ja viihtyisiä balilaisia aurinkotuoleja sekä snackbaari.

Raikkaita sviittejä yli 18 -vuotiaille. Kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneessa. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (lisämaksusta) ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakki ja hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Tilava maaterassi (20 neliömetriä), jossa tuolit ja pöytä allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (lisämaksusta) ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakki ja hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Maaterassi (6 neliömetriä), jossa aurinkotuolit ja pöytä allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Sviitti

Raikkaita sviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneessa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (lisämaksusta) ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakki ja hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Tilava maaterassi (14 neliömetriä), jossa tuolit ja pöytä allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.