Cordial Green Golf

  • Rento ilmapiiri
  • Lähellä golfkenttää
  • Viihtyisä allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Cordial Green Golf on rauhallinen bungalowtyylinen huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniin Maspalomasin golfkentän naapurissa. Hotellilla on kaksi suurta allasaluetta, joissa on lapsille omat osat. Maksuttomalla hotellibussilla pääsee rannalle ja Yumbo -ostoskeskukseen useita kertoja päivässä. Vaaleita, yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita ja kolmioita kahdessa kerroksessa, bungalowtyylisissä rakennuksissa. Huoneistoissa on maaterassit.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia kaksioita 1-3 hengelle. Kaksikerroksinen kaksio, plus, 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lämmitetty uima-allas
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2077 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 2,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cordial Green Golf Maspalomasissa on rauhallinen bungalow-tyylinen huoneistohotelli. Kaksi allasaluetta. Toisessa altaassa erotettu osio lapsille. Tämä allas on myös lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Toinen allas ei ole lämmitetty ja tämän altaan läheisyydessä on erillinen lastenallas, mikä ei myöskään ole lämmitetty. Maksuttomia aurinkotuoleja. Allasbaari tarjoaa yksinkertaisia aterioita.

Yhdistetty ravintola ja baari, jossa on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista.

Lastenkerho hotellin alueella 6-12 vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka. Biljardi lisämaksusta. Hieronta lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Minimarket. Hotellibussi Yumbon kauppakeskukseen muutaman kerran päivässä. Noin 2,6km Varaderon ostoskeskukseen Melonerasissa.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen
  • Puolihoito (aamiainen ja lounas)

Aamiainen on tarjolla klo 08.00-10.30 ja illallinen klo 18.30-21.00.

Uudenvuoden illallinen sisältyy puolihoidon hintaan uudenvuoden ajan matkoilla.

Hotellit Maspalomas

Canary Garden Club

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen keidas, jossa rentoutua Kanarian auringon alla. Täällä aikuiset pääsevät nauttimaan rauhallisesta lomasta vain heille suunnatuilla alueilla ja huoneissa. Lapsiperheille on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja päivisin ja ohjelmaa iltaisin.

Vista Oasis

Huoneistohotelli Vista Oasis sijaitsee Sonnelandin alueella, noin 3 kilometrin päässä Maspalomaksen keskustasta. Vietä lomapäiviä rentoutuen allasalueella, ja tutustumalla kävelymatkan päässä sijaitseviin ravintoloihin, kauppoihin ja baareihin. Voit valita majoitutko kaksioissa joissa All Inclusive sisältyy hintaan, vai valitsetko mieluummin aamiaisen tai puolihoidon.