Jandia kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 17 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetus Jandiaan kestää noin 2 tuntia.

Maksu erikoismatkatavaroista, kuten polkupyörästä, golfbägistä, sukellusvarusteista ja surffilaudasta on 35 euroa, maksetaan paikan päällä.

Rannat:

Fuerteventura tunnetaan kilometrien pituisista, hienohiekkaisista rannoista ja kristallinkirkkaista vesistä. Lisäksi saarella on mustan laavahiekan peittämiä rantoja. Saarelta voi löytää myös täysin oman, koskemattoman rannan. Etenkin saaren pohjoispuolella esiintyy voimakkaita virtauksia ja vuorovesiä, minkä vuoksi osa hiekasta saattaa toisinaan hävitä rannoilta. Osa etenkin eteläsaaren rannoista on tarkoitettu nudisteille.

Iltaelämä:

Jandiassa on rauhallinen yöelämä.

Julkinen liikenne:

Tieverkosto on laaja ja paikallisbussit liikennöivät lähes koko saarella. Taksilla matkustaminen on edullista taajamissa, mutta pidemmillä matkoilla se voi tulla kalliiksi. Fuerteventuran ja Lanzaroten väliset laivayhteydet ovat hyvät, mutta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä yhteyksiä on hieman vähemmän. Katamaraanilla matka Lanzarotelle kestää yhteen suuntaan noin 20 minuuttia ja suuremmalla lautalla noin 35 minuuttia. Molempiin aluksiin otetaan autoja.

Aktiviteetit:

Jandian alueella on ihanteelliset olosuhteet purjelautailulle. Tarjolla on myös muita urheilulajeja, esimerkiksi vesihiihtoa, vesiskootteriajelua, sukellusta, tennistä, ratsastusta ja pyöräilyä.