Kokemuksia Barcelo Corralejo Sands -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 131 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Aamiainen, huone & sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-20


10 10:stä

+
Henkilökunnan ystävällisyys, huoneisto loistopaikalla ja rauhallinen
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-13


9 10:stä

+
Huoneisto oli tilava ja rauhallinen. Hotellissa erittäin ystävällistä ja avuliasta henkilökuntaa. Kaikilla oli hymy huulilla. Osasivat englantia hyvin. Kirsikkana kakussa oli siskoni syntymäpäivänä saatu hotellin kakku- ja kuoharitervehdys. Loistavaa!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-30


8 10:stä

+
Terassi, jolla omat aurinkotuolit ja varjo. Hyvä ruoka.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-05


9 10:stä

+
Poreallas! Palvelu! Nykyaikainen interiööri. Sijainti. Rauhallinen hotelli, ei ole rymyporukoita. Lasten huomioimisesta suuri plussa! Churrot aamiaisella! Ruokien kierrätys (buffetpöydästä ei nakata ruokia roskiin, vaan mahdollisuuksien mukaan hyödynnetään seuraavassa kattauksessa jollain tavalla.) sekä muu, esim. huoneiden siivouksessa huomioitu ympäristöystävällisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Corralejo Sands -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

64% matkustajista suositttelee

3253 arvostelua
Erinomainen
 
2275
Erittäin hyvä
 
772
Hyvä
 
168
Ei kovin hyvä
 
26
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

15.9.2018

Kirjoittanut Pia131313 Lapua, Suomi

Siisti ja erittäin rauhallinen - jopa tylsä

Olimme varanneet all inclusiven ja huoneen, jossa erillinen makuuhuone ja oleskelutila. Avaimen saatuamme pääsimme huoneeseen, jossa ei suinkaan ollut erillistä makuutilaa. Palasin respaan ilmoittamaan ettei huone ollut sellainen josta olin maksanut, jonka myönsivätkin hetken asiaa tutkittuaan. No, ilmeni ettei varaamamme kaltaista huonetta ollut sillä hetkellä saatavana - olimme kuitenkin varanneet matkan yli puoli vuotta aikaisemmin?? Minkäs teet, majoituimme huoneeseen jossa ei sinällään ollut mitään vikaa: uusi, siisti ja valoisa, pieni terassi uima-altaan suuntaan. Hotellin sijainti keskellä kylää on loistava ostoksilla käyntiä ja ravintoloissa syömistä ajatellen. Meillä oli all inclusive, joka oli hieman turha - lähistöllä oli runsaasti ravintoloita, baareja ja ruokakauppoja. Ateriat hotellissa olivat ok. Lounasta sai allabaarista ja se oli asteen parempi kuin yleensä vastaavissa paikoissa: listalta tilattavissa annoksissä oli valittavana myös salaatteja ja kala-annoksia iänikuisten hampurilaisten ja pizzojen lisäksi. Päiväajan juomatarjoilu hoitui myös allasbaarista, valikoimaa oli riittävästi, mutta henkilökunnan ammattitaito ja palvelun sujuvuus vaihteli suuresti. Hotelli ei virallisesti sijaitse kaukana rannalta, mutta uimarannasta haaveilevat joutuvat kyllä turvautumaan bussikuljetukseen, jolla pääsee lähellä sijaitseville hiekkadyyneille. Emme käyneet kertaakaan - se jäi vähän kaduttamaan. Hotellin kellarikerroksessa on baari, jossa illalla vaatimatonta ohjelmaa ja tietysti juotavaa. Sijainti oli pienehkö pettymys, olisimme halunneet lämpimänä iltana istua ulkosalla siemailemassa yömyssyjämme tähtitaivasta ihaillen, mutta ei. Mikään biletyshotelli tämä ei ole, puoleenyöhön mennessä tunnelma on kuin hautausmaalla, mutta kuten sanottu kadunvarresta löytyy kyllä menopaikkojakin. Ihan kiva hotelli, mutta hinta/laatu -suhteeltaan kallis. Emme palaa tänne, kun muitakin vaihtoehtoja on.

 
4.1.2018

Kirjoittanut viktors938 Helsinki, Suomi

Joululoma

Mainio hotelli. Asuimme huoneessa 1103. Mielestämme se oli paras huone. Huone oli hiljainen öisin. Kaipasimme enemmän hyllytilaa kaapissa vaatteille. Ruoka oli hyvä, monipuolinen ja vaihteleva sekä aamiaisilla sekä illallisilla. Hotellin sijainti keskeinen, lyhyt matka merelle ja ostoksille. Suosittelemme lämpimästi.

 
18.12.2016

Kirjoittanut AnnikaS1496 Espoo, Suomi

Siisti ja rauhallinen, hyvä asmuainen

Siisti ja moderni juuri valmistunut ison remontin jälkeen. Miellyttävät huoneet ja raikas, tilava kylpyhuone. Suikutilasta puuttui kuitenkin kokonaan taso tai hylly johon pesuaineet olisi voinut laskea, nyt niitä joutui pitämään lattialla. Siivooja kävi miten sattui ja jätti yhtenä päivänä kokonaan tulematta. Lisäksi jouduimme kahtena päivänä pyytämään erikseen lisää wc-paperia kun siivooja ei sitä muistanut tuoda. Aamupala loistava, illallinenkin hyvä, tosin ruoka usein vähän jäähtynyttä. Respan palvelualttiudessa parantamisen varaa, samoin osa allasravintolan henkilökunnasta varsin koppavia. Saapuessamme huone ei ollut valmis, mikä oli turhauttavaa monen tunnin matkustamisen jälkeen, respassa asiaa ei pahoiteltu vaan suhtautuminen oli nuivaa. Uima-altaan vesi oli turhan kylmää. Huoneessa olevasta kassakaapista piti erikseen maksaa. Kokonaisuutena kuitenkin oikein miellyttävä hotelli, rauhallinen ilmapiiri ja loistava sijainti aivan keskustassa. Voin suositella pienistä puutteista huolimatta.

 
20.3.2023

Kirjoittanut james o inverurie

Perfect chilling holiday

Had a lovely 10 day holiday here. Had a problem first night with our room so sooke to reception and they organised a switch to another one next morning which overlooked pool bar/pool. Rooms are kept lovely and clean and very spacious. Air conditioning works well All staff so friendly . Food ok, bit oily to my taste but you expect that in canaries. Glad we were just half board. Pool bar at lunchtime was nice No problem with sunbeds, you still seen people waiting fir the rope to come off at 9 am but no need, we went for a wslk after breakfast and always got a bed somewhere when we got back We ate out about 5 nights as we enjoy sitting down together for a meal and lovely restaurants dwn beside the harbour and along the beach and very reasonable priced Supermarket on main strip very good for essential's if required Would def recommend this jotel

 
20.3.2023

Kirjoittanut stewartkeen007 Cheltenham, Yhdistynyt kuningaskunta

Brilliant hotel and staff.

Better than expected. The staff, food and cleanliness of the rooms was all top class. We went All Inclusive and upgraded to a deluxe room. The deluxe rooms are huge. Lots of local bars close by if you want a change in the evening. We went with Jet2 and everything was perfect.