Caleta de Fuste kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 17 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Matka lentokentältä Caleta de Fusteen kestää noin 15 minuuttia. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat varata ja maksaa ennakkoon edestakaisen lentokenttäkuljetuksen erikoismatkatavaroille, kuten polkupyörälle, golfbägille tai surffilaudalle. Voit myös perillä kohteessa tiedustella oppailtamme mahdollisuutta erikoismatkatavaroiden lentokenttäkuljetuksiin. Erikoismatkatavaroiden edestakaisen lentokenttäkuljetuksen hinta 35 € maksetaan oppaille kohteessa. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Fuerteventura tunnetaan kilometrien pituisista hienohiekkaisista rannoista ja kristallinkirkkaista vesistä. Lisäksi saarella on mustan laavahiekan peittämiä rantoja. Saarelta voi löytää myös täysin oman, koskemattoman rannan. Etenkin saaren pohjoispuolella esiintyy voimakkaita virtauksia ja vuorovesiä, minkä vuoksi osa hiekasta saattaa toisinaan kadota rannoilta.

Iltaelämä:

Caleta de Fustessa on muutamia baareja ja yksittäisiä diskoja.

Julkinen liikenne:

Tieverkosto on laaja ja paikallisbussit liikennöivät lähes koko saarella. Taksilla matkustaminen on edullista. Corralejon ja Lanzaroten Playa Blancan välillä liikennöi useita kertoja päivässä autolautta, jolla matka kestää noin 35 minuuttia.

Aktiviteetit:

Caleta de Fustessa on ihanteelliset olosuhteet purjelautailulle. Tarjolla on myös muita urheilulajeja, kuten vesihiihtoa, vesiskootteriajelua, sukellusta, tennistä, ratsastusta ja pyöräilyä.

Hyvä tietää:

Koska Caleta de Fuste sijaitsee lentokentän lähellä, lentoliikenne voi tuntua häiritsevältä.