Deluxe -huone

Deluxe-huoneita parvekkeella tai terassilla, rajoitettu merinäköala. Huoneet sijaitsevat ylemmissä kerroksissa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kaksi allasta, amme ja suihku, erillinen amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 49-53 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Juniorsviitti deluxe

Deluxe Junior-sviittejä parvekkeella, rajoitettu merinäköala. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone, jossa on pöytä, sohvaryhmä ja parivuode tai kaksi yhden hengen vuodessa. Lisävuodemahdollisuus kahdesta taitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Marmorikylpyhuone, jossa kaksi allasta, jacuzzi ja suihku, erillinen amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 50-68 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti premium

Junior-sviittejä parvekkeella tai terassilla, joista on puutarhanäkymät. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone, jossa on pöytä, sohvaryhmä ja parivuode tai kaksi yhden hengen vuodessa. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Marmorikylpyhuone, jossa kaksi allasta, jacuzzi ja suihku, erillinen amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla puutarhanäkymällä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kaksi allasta, amme ja suihku, erillinen amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Perhehuone

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla, rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta taitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Silitystarvikkeet. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kaksi allasta, amme ja suihku, erillinen amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 henkeä, joista 2 lasta.

Perhehuone deluxe

Perhehuoneet koostuvat kahdesta deluxe-huoneesta, joiden välissä on ovi, huoneissa on tilaa jopa kahdeksalle henkilölle.

Deluxe-huoneita parvekkeella tai terassilla, rajoitettu merinäköala. Huoneet sijaitsevat ylemmissä kerroksissa. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja kahvin tai teen keittomahdollisuus. Silitystarvikkeet. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kaksi allasta, amme ja suihku, erillinen amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lapset alle 2 vuotta lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 80-98 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-8 henkeä, joista 2 lapsia.