Juniorsviitti

Junior-sviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuoneita neljällä normaalilla vuoteella

Huoneet neljällä vuoteella koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, joissa omat kylpyhuoneet. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, vedenkeitin sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvinkeitin.Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.