Fuerteventura

Morro Jablen ranta, Fuerteventura.

  • Saari täynnä ihania rantoja
  • Treenaa Playitas Resortissa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Fuerteventura on Kanariansaarten paras kohde todelliselle auringonpalvojalle! Fuerteventuralla on erittäin kaunista ja maisemalinjat ovat puhtaat. Maisemaa hallitsevat hiekka, meri, vuoret ja aurinko, joka paistaa taatusti monta tuntia päivässä.Lisätiedot Fuerteventura

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 17 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Matka lentokentältä Caleta de Fusteen kestää noin 15 minuuttia, Corralejoon ja Las Playitasiin noin 40 minuuttia, El Cotillo & Majanichoon noin tunnin ja Costa Calmaan noin 1h 20 min. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat varata ja maksaa ennakkoon edestakaisen lentokenttäkuljetuksen erikoismatkatavaroille, kuten polkupyörälle, golfbägille tai surffilaudalle. Voit myös perillä kohteessa tiedustella oppailtamme mahdollisuutta erikoismatkatavaroiden lentokenttäkuljetuksiin. Edestakaisen lentokenttäkuljetuksen hinta 35 € maksetaan oppaille kohteessa.

Rannat

Fuerteventura tunnetaan kilometrien pituisista, hienohiekkaisista rannoista ja kristallinkirkkaista vesistä. Lisäksi saarella on mustan laavahiekan peittämiä rantoja. Saarelta voi löytää myös täysin oman, koskemattoman rannan. Etenkin saaren pohjoispuolella esiintyy voimakkaita virtauksia ja vuorovesiä, minkä vuoksi osa hiekasta saattaa toisinaan hävitä rannoilta. Osa etenkin eteläsaaren rannoista on tarkoitettu nudisteille.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 19°c
helmi 19°c
maalis 20°c
huhti 20°c
touko 21°c
kesä 23°c
heinä 24°c
elo 25°c
syys 25°c
loka 24°c
marras 22°c
joulu 20°c
8,3 10:stä Fuerteventura
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 10388 arvioon
Suosituimmat hotellit
Playitas Resort
Hinta henkilöä kohden, koskien: Yksiö, 7 yötä, 22/1 2024, Helsinki
alkaen
719 EUR
Varaa

Playitas Annexe
Hinta henkilöä kohden, koskien: Kolmio sivurakennuksessa, 7 yötä, 22/1 2024, Helsinki
alkaen
576 EUR
Varaa

La Pared – powered by Playitas
Hinta henkilöä kohden, koskien: Kahden hengen huone, 7 yötä, 22/1 2024, Helsinki
alkaen
669 EUR
Varaa

Kaikki alueet Kanariansaaret

Gran Canaria

Suosikkikohde, josta ei puutu mitään! Gran Canarialla on kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan – ihana ilmasto, aurinkoa, rantaelämää, hyvää ruokaa, viihdettä, ostoksia ja urheilumahdollisuuksia. Lähde löytämään lempipaikkasi.