Kokemuksia Villa Vicky -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 60 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Hyvin varustettu, kaikki tarvittava löytyi keittiöstä
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-17


10 10:stä

+
Rauhallisella alueella mutta kuitenkin lähellä palveluita. Ystävällisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-30


10 10:stä

+
Sijainti rauhallinen, kuitenkin lyhyt matka joka paikkaan. Kaunis puutarha-alue, hyvin hoidettu. Maaterassi sopivan kokoinen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-30


4 10:stä

+
Tilava ja hyvin varusteltu huone, rauhallinen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-22


6 10:stä

+
Kaunis sisustus, kiva allasalue
-
Huono palvelu

Vahvistettu asiakas: 2022-08-22


9 10:stä

+
Viihtyisä hotelli, hyvällä allasalueella.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-18


9 10:stä

+
Meillä oli oikein kiva perheloma Villa Vickyssä. Etukäteen mietimme onko Hersonissos enemmän nuorten paikka mutta meille ei vilkas yöelämä näkynyt lainkaan. Hotelli oli todella rauhallinen ja miellyttävä. Alueen rannat olivat upeita ja lähellä oleva Koutoulofarin kylä oli kaunis ja sieltä löytyi paljon hyviä ravintoloita hienoilla näkymillä. Allasalue oli tyylikäs, siisti ja toimiva, aurinkotuoleja oli riittävästi. Lastenallas oli 5- ja 7-vuotiaiden mielestä kiva ja liukumäki oli hitti. Piha-alue oli kaunis ja meitä helpotti että hotellilla oli ruokailumahdollisuus (erityisesti pasta bolognese oli hyvää). Lähirannalla (Star Beach) oli hauska vesipuisto, jossa pääsi pulikoimaan aurinkotuolin 5€ hinnalla. Lisäksi eri rantapoukamista pääsi valitsemaan lempparin aina aalloissahyppimisestä tyyneen rantaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Villa Vicky -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

97% matkustajista suositttelee

121 arvostelua
Erinomainen
 
92
Erittäin hyvä
 
24
Hyvä
 
4
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

17.7.2019

Kirjoittanut Fin_Trips

Hotelli erinomaisella palvelulla ja hyvällä sijainnilla

Saavuimme perille myöhästyneen lennon takia vasta keskellä yötä, mutta omistaja oli silti odottamassa meitä. Palvelu oli läpi viikon koko henkilökunnan puolesta erittäin ystävällistä ja huoneiden taso oli hintaan nähden hyvä. Hotellin sijainti on hyvä, sillä se ei sijaitse aivan Hersonissoksen baarien läheisyydessä vaan vähän sivummalla, noin 1,5 km päässä. Hotellin alueella oli siistiä ja allasalue oli riittävän suuri. Plussaa hotellille tulee myös hienosta vuoristomaisemasta, joka avautuu altaalle.

 
3.11.2017

Kirjoittanut nikke89641 Vantaa, Suomi

Hinta-laatusuhde ylivoimainen

Sijainti, huone, palvelu sekä kaikki muutkin oli parasta a-luokkaa. Lämpistä suosittelen kaiken tyyppisille porukoille kyseistä hotellia. Palvelu on huikeaa. Allas-alue on siisti ja hyvä. Baarista saa pientä evästä ja juomaa.

 
15.5.2016

Kirjoittanut 926jukkat

Rauhallinen huoneistohotelli

Viehättävä huoneistohotelli Hersonissoksen laitamilla, rauhallinen sijainti, toukokuun alussa osan viikosta vain kaksi huonetta varattuna, oltiin kuin " herran kukkarossa" ja saatiin yksilöllistä hyvää palvelua. Keittiövarusteet olisivat voineet olla paremmat, mm. kahvinkeitin surkeassa kunnossa, mutta perusjutut onnistuivat toki.

 
5.8.2014

Kirjoittanut Eeva S Ruotsinpyhtää, Suomi

Erittäin ystävällinen palvelu

Kaunis keidas Hersonissoksen laidalla. Palvelu erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Henkilökunta iloisia ja mukavia. Huone oli viileä, kiitos ilmastoinnin, sitä tarvitaan heinäkuussa. Allasalue oli aina siisti ja hyvää ruokaa ja juomaa sai tilata baarista.

 
8.10.2022

Kirjoittanut lear892

Stunning apartments, grounds & location, friendly and responsive staff

Where do we start (male & female aged 44, WC September 26th, 10 nights). what stunning and beautiful apartments, couldn't ask for a more tranquil well maintained grounds - clearly loved by the owners Kosta and Vicky who were exceptionally warm and friendly. Mainly Dutch guests who were all very friendly, few children (but we were in term time & no party animals) and staff were all very attentive, friendly and cheerful. Our apartment (superior ground floor, 2-4 persons) was cleaned well, bins emptied and beds made daily by the lovely staff. Good kitchen with basic 2 electrical ring hob, small oven, kettle, toaster, coffee maker, fridge-freezer, cutlery and utensils including basic pots. Large living space (lounge) with two large sofas, TV and small dining table (4 max), hair dryer. We had a good size terrace at the front and rear each with outdoor seating and stunning views (mountains, gardens, and the sea) one with clothes airier and one with table. Two air-con units (one in lounge, the other bedroom, didn’t use), two well sized wardrobes. Good shower, hot water, no bath. Two very clean pools and cold Jacuzzi (with power jets & bubbles) and the best sunbeds ever experienced – top quality!! The whole villa was maintained to exceptional standards, stunning gardens were abundant with beautiful greenery and fruit trees, peaceful and spacious. It’s situated within 5-10 minutes’ walk from the main beach, local bus stops, shops (SPAR supermarket), bars & restaurants (great for food) – just far enough away to remain peaceful. Have no doubts about returning, a wonderful experience. Luxury feel for budget price. Thank you Kosta, Vicky & team.