Thalia

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Thalia sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta ja Hersonissoksen rannalta. Nurkan takana sinua odottavat kaupat, ravintolat ja baarit. Hotelli on sisustettu kreetalaiseen tyyliin, ja hotellista löytyykin paljon maalauksia ja paikallisia esineitä. Hotellissa on oma allas, mikä on kadun varjostama ja aulabaari viihtyisällä ulkoterassilla.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 261 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Thalia on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee Hersonissoksen vanhemmassa osassa ja täältä löytyy pieni allas puutarhasta. Altaalla on aurinkotuolit ja -varjot lainattavissa, ja se on jaettu viereisen hotellin kanssa. Hiekkarannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Aulabaari, jossa on pieni terassi, on auki päivisin ja iltaisin ja tarjolla on kaikkea raikkaista juomista kahviin. Hotellin ravintola on avoinna vain aamiaisaikaan. Maksuton wifi koko hotellin alueella. Maksuton kuntosali. Hierontaa lisämaksusta (varaus tehtävä vastaanotossa). Tallelokerot vastaanotossa. Hotellin vieraat saavat alennusta kadulla sijaitsevasta kaupasta, mikä myy kreikkalaisia tavaroita. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus