Kokemuksia Star Beach Village & Waterpark -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 50 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
5,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-28


8 10:stä

+
Paljon altaita, ravintoloita ja muita palveluita hotellin yhteydessä. Lasten ja lastenlasten kanssa lomaillessa erinomainen kohde.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-28


10 10:stä

+
Toimivuus ja kaikki oli lähellä, myös meri. Myöhäinen tulo ja aikainem lähtö huomioitiin ruokailuissa hienosti. Allasalueen takaosan snackbaari oli mahtava ja palvelu siellä erinomaista.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-21


9 10:stä

+
Lasten kanssa todella hyvä ja viihtyisä hotelli. Siisti ja viihtyisä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-17


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-17


9 10:stä

+
Ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-03


9 10:stä

+
Tilavuus, rauhallisuus ja ympäristö
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-30


10 10:stä

+
Perhehuoneistomme sijaitsi rauhallisella paikalla aasialaisen ravintolan vieressä. Ihana näkymä merelle. Sieltä oli toisaalta muutaman sadan metrin matka pääravintolaan. Meitä se ei haitannut.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-30


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-30


9 10:stä

+
Huoneen vaihdon jälkeen kaikki oli parasta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Star Beach Village & Waterpark -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1533 arvostelua
Erinomainen
 
845
Erittäin hyvä
 
377
Hyvä
 
146
Ei kovin hyvä
 
79
Huono
 
86

Viimeisimmät 5 arviota

13.7.2022

Kirjoittanut eija535 Helsinki, Suomi

Tekemistä riittää ja hienoja rantoja

Hieno ja monipuolinen hotellialue. Saimme hotellihuoneen vesipuiston puolelta Hermes rakennuksesta, joka oli kaikkea lähellä ja näkymä merelle. Vesipuisto: kaikille avoin ilmainen vesipuisto ja hotellin alliclusive-asiakkaat saivat käyttää maksutta aurinkotuoleja, vesiliukumäkiä, lazy riveriä, tavernaa (aamupala, lounas ja illallinen) sekä vesipuiston omaa Blue Star allinc rantabaaria. Rantabaarissa oli tarjolla klo 10-18 juomien lisäksi jäätelöä, salaattia, toastia, ranskalaisia, pizzaa sekä wokkia. Keräsit itse wokkiainekset ja maustoit ne, jotka sitten kokki paistoi sinulle. Vesipuistosta löytyi aina tilaa aurinkotuoleista eikä niitä tarvinnut varata aamutuimaan. Musiikki soi kovalla päiväsaikaan mutta loppui viimeistään klo 20.00. Yhtenä iltana oli iltabileet yhdellä alueen monista hiekkarannoista/poukamista (lähimpänä tavernaa), iltabileet loppui klo 00.00 ja kun tämä oli tiedossa niin se ei häirinnyt millään tavalla. Iltabileet on näköjään vakiokäytäntö paikassa ja mielestäni olisi ollut kohtuullista järjestäjän siivota se osa rantaa bileiden jälkeen. Rantapoukamia oli neljä ja niissä suurimmassa oli hyvä hiekkapohja ja kirkas vesi. Mikäli et välitä kovasta musiikista niin mene rannalle, musiikki ei kuulu kaikkialle. Hotellin oma yksityinen uima-allas sijaitsi erillään omalla Dinosys allasbaarilla, jossa oli myös ruokaa ja juomaa tarjolla klo 10-18. Yksityisellä uima-altaalla oli selkeästi kuumempi heinäkuussa kuin vesipuistoalueella, jossa taas kävi virkistävä tuulenvire kokoajan. Kaiken kaikkiaan tämä kohde käy vauvasta vaariin ja ruoka oli hyvää. Älä pelästy kovaa musiikkia, sitä kyllä pääsee alueella karkuun. Mikäli taas haluat hiljaisen huoneen niin pyydä huone mahdollisimman kaukaa päärakennuksesta läheltä japanilaista ravintolaa, siellä on alueen hiljaisimmat huoneet.

 
10.6.2022

Kirjoittanut annastiinat2022

Paras ikinä👍😃

Kerrassaan upea kokemus! Hotellin sijainti täydellinen, uima-altaita kaikille ja merenrantaan muutama askel. Ostoksia pääsee tekemään heti hotellin ulkopuolella ja hotellillakin oma kauppa. Päivisin pääaltaalla aktiviteetteja vesijumpasta jalkapalloon. Ruoka erittäin monipuolista ja perinteistä buffa ”taasko-samaa”-ilmiötä ei todellakaan tullut! Alueeseen kuuluvat eri ravintolat olivat erilaisia elämyksiä ja jokaisessa loistava ruoka. Henkilökunta hymyilevää ja erittäin mukavaa ja avuliasta. Ei pahaa sanaa sanottavana, suihkussakin vesi tuli paineella ja oli tasaisen lämpöistä.😁 Suosittelen kaikille vauvasta vaariin ja nuorisokin nauttii.

 
7.4.2020

Kirjoittanut JanneR102 Helsinki, Suomi

Lapsiperheelle erinomainen kokemus

Huoneet ihan ok. Paras puoli oli tietysti lukuiset altaat ja baarit sekä meren välitön läheisyys. Vastaanotossa hieman kiireistä palvelua mutta ravintoloissa tarjoilijat ystävällisiä sekä baarien henkilökunta. Monet eivät ole pitäneet iltaisesta metelistä mutta koko päivän ulkona olleena, en sitä ongelmana pitänyt, Pitäähän lomalla hieman valvoa ja antaa lasten myös pitää hauskaa.

 
22.10.2019

Kirjoittanut Reissumies100

Kiva paikka

Vesipuisto/hotelli alueena paikka on todella siisti, eli paikkoja siivotaan ja hoidetaan hyvin. Henkilökunta (tarjoilijat, baarimikot, respa, siivoajat) oli kokoajan todella ystävällistä. 10e:llä pääsee hotellin vieressä ajamaan kartinkia ja lisäksi hotellin vieressä on myös minigolf mahdollisuus. Toinen porukkamme huoneista sijaitsi lähellä lasten discoaluetta ja melu iltaisin oli sen mukainen. Huoneen vaihto vesipuiston puolelle onnistui kuitenkin, jossa on hiljaista. Vaihto oli hyvin hoidettu hotellilta, vaikka hotelli oli lähes täysi. Asiakaspalvelusta täydet pisteet. Allasalueet puhtaan oloisia ja vesiliukumäkiä riittävästi, joissa ei ollut ainakaan syysloman aikana ruuhkaa, vaikka hotelli oli täynnä. Pitkiä vesilikumäkiä on 6kpl ja lyhyitä pienille lapsille sopivia yli 10kpl. Vesiliukumäet maksaisi 8e/henki, mutta kuuluvat All Inclusiveen. Samoin rantatuolit maksaisi ilmam AI:tä, mutta keltaiset tuolit kuuluvat hotellin hintaan. Rantatuoleja on paljon (tyhjiä löytyi aina), sekä nurmikkoalueella, vesipuistossa, altailla ja rannalla. Ranta on myös loistavan hyvä ja syksyllä merivesi on lämpimämpää kuin altaissa. All Inclusiven ruoka on melko suolatonta ja ehkä makuja olisi meidän porukka kaivannut enemmän. Vaikka illalinen kuului hintaan, loppuviikosta oli käytävä myös ulkona syömässä, koska samantapainen ruoka alkoi tökkimään. Lisäksi pääravintola on todella meluisa, eli rauhallisesta syönnistä sai vaan haaveilla. Ruuan/ruokailutapahtuman takia neljä, eikä viisi tähteä. Ruokalajeja on kyllä monipuolisesti ja aina löytyi lautaselle myös hyviä makuja. Paras (ja pienin) ravintola kolmesta oli aasialainen ravintola, josta löytyi lapsillekin oma ruokalista. Kuohuviini ei kuulu juomavalikoimiin ravintoloissa, mutta sitä tarjoillaan klo 17.30-19.00 aikana aulabaarista, suosittelen käymään. Kävimme myös autolla päiväretken Agios Nikolaoksessa, joka oli kivanoloinen pikkukaupunki. Kaupunki on melko lähellä jos autolla liikkeellä ja tiet siihen suuntaa ovat hyvät. Ainakin verrattuna teihin, jotka tulee Hanian lentokentältä. Valitsimme lennot Haniasta, koska ne ovat edullisempia kuin lähi Herakliosta ja auto tarvitaan joka tapauksessa. Ajoaika Hanian lentokentälle 2h 30min.

 
22.9.2019

Kirjoittanut Timppateekoo

Lomamatka

Erittäin hyvä all inclusive perhehotelli. Siistit nurkat, ystävällinen henkilökunta ja ravintoloissa hyvää ruokaa! Hienot altaat hotellissa ja vesipuistossa, muutenkin riittävästi aktiviteetteja. Suosittelen lasten kanssa matkustaville.