Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, joissa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai vuoteesta. Pieni jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Hienoja superior-huoneita, joissa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai vuoteesta. Superior-huoneissa majoittuvat saavat allaspyyhkeet käyttöön ilman panttia. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Valoisia yhden hengen huoneita, joissa pieni jääkaappi ja tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.