Kokemuksia Palmera Beach & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 35 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-15


9 10:stä

+
Siisteys ja palvelu
-
Sisäpiha vähän epäsiisti ja parmmalla palvelulla siellä saisi lisämyyntiä.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-18


9 10:stä

+
Hotelli hyvä vaikkakin huoneet pienet, likietuisella paikalla ravintoloiden ja shoppailun suhteen. Merinäköalallinen huone kannattaa ottaa, sängyt loistavat.
-
Miinusta rantatiedoista, kivikkoiset rannat ja hankala mennä uimaan jos tuulista ja kova merenkäynti. Kunnon hiekkarantaa saa etsiä. Lähellä soitetaan musiikkia joka kuuluu erittäin hyvin parvekkeen oven ollessa avoinna. Herkkäunisten kannattaa varata korvatulpat mukaan, sillä ravintoloista poistuva nuoriso pitää aamuyöstä meteliä ainakin heinäkuussa.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-07


8 10:stä

+
Hyvä palvelu. Hotelli oli siisti. Erinomainen aamiainen.
-
Silitysrauta voisi olla huoneessa. Olisi ollut hyvä tietää etukäteen, että huoneesta veloitetaan Kreikan valtion asettama vero. Tämä oli kyllä yllätys, että tälläinen lisäveloitus tulee matkahinnan päälle.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


8 10:stä

+
Modernit, siistit huoneet, toimiva ja ilmainen ilmastointi, runsas aamupala, ihana henkilökunta, hyvä sijainti, jääkaappi huoneessa, ilmainen wifi (toimi vaihtelevasti), halpa puolihoito, huoneen sai pitää lähtöpäivänä pidempään 30€:n lisämaksulla
-
Hotellin ranta pieni,todella kivikkoinen ja maksullinen. Kylpyhuoneessa ei ollut ovea; sängystä näki suoraan suihkuun, olisimme kaivanneet yksityisyyttä. Takapihan uima-allas pieni ja ankea ja huonossa paikassa. Pihassa olisi hyvin tilaa kunnolliselle altaallekin. Hissi pieni ja kuuma.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


10 10:stä

+
Erittäin siisti ja turvallinen hotelli.Huone merinäköalalla moderni ja siisti.Huoneen varustelu hyvä,jääkaappi ja hiustenkuivaaja plussaa,hyvät sängyt ja peitot.Näköala kannattaa todella ottaa.Erittäin ystävällinen ja lämminhenkinen tunnelma koko hotellissa, palvelun taso oli kaikilla ihailtavaa. Suosittelen puolihoitoa ruoka oli todella hyvää! Huoneen myöhäisempi luovutus edullista.Sopii erityiseti kahdelle aikuiselle vilkkaala alueella hieman rauhallisempaan ja aikuisempaan makuun. Hotellin oma pieni ranta siisti,tuolit ja pyyhkeet 5eurolla päiväksi. Rannassa voi snorklata. Hotellilla omaa ohjelmaa vkl iltaisin rannalla, ei melua hotellin coktail baarista huoneisiin. Sisäpihalla ilmaiset aurinkotuolit, kirjoja suomeksi ja erittäin hyvää tuoretta kahvia. Parhaimpia hotelleja tällä alueella suosittelen.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-26


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-19


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


9 10:stä

+
Erittäin kohtelias henkilökunta. Ravintolassa erittäin hyvä ruoka. Edulliset hinnat.
-
Läheisyydessä on ulkoilma disko, josta bassot tuntuu ja kuule aamulla ainakin klo 4.00 asti. Parvekeovi pitäisi olla sen vuoksi yöksi kiinni. Kuulisin kuitenkin mielellään yölläkin aaltojen ääniä (huonessa oli merinäkö)! Eli disko viimeistään klo 1.00 kiinni tai muuto muualle.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Palmera Beach & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

852 arvostelua
Erinomainen
 
524
Erittäin hyvä
 
211
Hyvä
 
76
Ei kovin hyvä
 
20
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

28.6.2019

Kirjoittanut rrreissaaja Suomi

Tyytyväinen

+ tilava, kauniisti sisustettu huone + ilmainen, hyvin toimiva ilmastointi + runsas aamupala + halpa puolihoito + ihana henkilökunta + siistijät pitävät huoneen siistinä päivittäin ja taiteilevat upeita koristeita pyyhkeistä + ilmainen wifi (tosin toimii vaihtelevasti) + hyvä sijainti; lähellä paljon kauppoja ja ravintoloita yms. - ranta pieni, kivikkoinen ja maksullinen (5€/rantatuoli/päivä) - uima-allas todella pieni ja huonolla paikalla (ei houkuttele uimaan) - kylpyhuoneessa ei ole ovea; suihkusta näkee suoraan sänkyyn ja päinvastoin - suihku ei toimi kunnolla ja vesi tulvii lattialla - todella pieni (kuuma) hissi - kova tyyny (sänky ja peitto ok) - illallisella aika vähän vaihtoehtoja lämpimissä ruuissa kasvissyöjälle

 
4.6.2019

Kirjoittanut Evatrp

Erittäin siisti,ystävällinen palvelu ja loistavat ruuat

Hotellille erityismainita erittäin ystävällisestä palvelusta,etenkin hotellin oman sisäravintolan tarjoilijoille ja kokeille. Hotellin puolihoidossa pääsit maistamaan kaikkia Kreetan perinneruokia. Suosittelen kaikille jotka tahtovat syödä hyvin! Hotellin johtaja toi omalla läsnäolollaan ja suhtautumisellaa henkilökuntaansa sekä asiakkaisiin paikasta erittäin lämpimän.Sijainti keskeinen,lähellä maksuttomia autopaikkoja katujen varsilla sekä autovuokraamoja. Merkinäköalaparvekkeelliset huoneet olivat erittäin siisti ja huoneet siivottiin päivittäin.Näköala oli upea.Huoneessa on jääkaappi johon mahtuu kylmään enemänkin.Huoneista löytyy myös hiustenkuivaaja ja ilmastointi.Viikonloppuisin hotellilla oli erityisohjelmaa. Huoneisiin meren puolella kantautui jonkin verran ääniä muuista hotelleista,mutta hotellista itsestään ei. Hotelli piti omat ohjelmansa rannalla,jottei äänet kantautuisi alakerran tiloista huoneisiin. Myös myöhempi huoneiden luovutus lähtöpäivänä oli mahdollista edullisesti, suosittele! Lähellä on hotellin oma pieni ranta johon voi turvallisesti jättää tavarat tuoleille, aurinkotuolit koo päiväksi 5euroa tuoli ja pyyhe. Ranta pikkukiviranta ja suosittelen jalkineita. Rannassa voi snorklata ja uida. Rannasta löytyy myös suihku. Hotellin siäpihalta löytyy kaksi pientä allasta sekä suuret auringonotto tilat. Alue on tuulelta suojassa.Hotellissa on myös oma coktail baari/kahvila jossa voi rauhassa viettää aikaa. Tarjolla on myös lukemista aina suomenkielisitä kirjoista lähtien. Hotellin oma netti toimi moitteettomasti huoneistoissa ja yliestiloissa. Kaiken kaikkiaan oman alueensa siisteimpiä ja rauhallisempia hotelleja, joita voin suositella niin pareille kuin yksin tai ystävänkin kanssa matkustaville.Kiitos Palmera Beach Hotel oli ilo vierailla hotellissanne!

 
9.10.2013

Kirjoittanut BarronGlasgow Glasgow

Äskettäinen loma

Suosittelisimme kovasti Palmera Beachissa yöpymistä. Sijainti on loistava, ja henkilökunta on todella avuliasta ja mukavaa. Ravintolan Niko on poikkeuksellinen! Hänen jatkuva iloisuutensa, pitkistä työpäivistä huolimatta, on ensiluokkaista, ja taikatemppujensa ansiosta hän kilpailee Dynamo-taikurin kanssa! Varasimme puolihoidon, mutta söimme vain aamiaisen, sillä paikallisten ravintoloiden kreikkalainen ruoka oli loistavaa. Sää oli hyvä vain puolet paikassa viettämästämme ajasta, mutta nautimme silti lomastamme. Vilpittömät kiitokset hotellin henkilökunnalle, joka teki lomastamme loistavan. E ja K Barron

 
14.6.2021

Kirjoittanut 208kushalg Dartford, Yhdistynyt kuningaskunta

Had a very nice stay in this hotel

I stayed in this hotel for 11 nights which was very pleasant. Room was very clean and the bed was comfortable. All the staffs are very helpful and friendly especially Yuri who went above and beyond to help me. Breakfast and dinner was way better than expected. Hotel is situated by the sea . All the pubs and clubs are walking distance I highly recommend this hotel.

 
13.6.2021

Kirjoittanut Maps21061434999

Can I give more than 5 stars?

I haven’t even left but I can already give it 5 ⭐️ I would like to say a big thank you to all the staff who made our stay unforgettable. To Yuryi for being incredible friendly from the very first minute and always asking if we needed anything :) Also I would highly recommend you visit the spa and get a massage! It was my first time and it was better than expected. I had the pleasure to get a massage from both Elini and Sarah, very well done! And also thank you for being so friendly and nice, hopefully until another time :)