Palmera Beach & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Palmera Beach & Spa on pidetty keskitasoinen hotelli hyvällä sijainnilla rannan ja Hersonissoksen keskustan tuntumassa. Ikäraja on 16 vuotta. Hotellin henkilökunta huolehtii asiakkaistaan hyvin, ja rantatavernassa voit nauttia kevyempiä annoksia päivän mittaan. Hotellin lämmin tunnelma luo hyvät puitteet onnistuneeseen lomaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 906 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Palmera Beach & Spa sijaitsee lähellä rantaa, ja hotellilla on allas. Ikäraja on 16 vuotta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan (ilman panttia superior-huoneissa majoittuville).

Buffetravintola sekä rantataverna, joka tarjoaa kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Pieni spa, jossa hoitoja lisämaksusta. Maksuton pieni kuntosali ja pöytätennis. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Hotelli koostuu viidestä rakennuksesta, ja alueella on paljon portaita. Hotellin ympäristössä on useita kivoja kauppoja, joissa hyvä valikoima muotia ja paikallisia tuotteita. Pieni katu tulee ylittää rannalle mennessä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.