Palmera Beach & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Palmera Beach & Spa on pidetty keskitasoinen hotelli hyvällä sijainnilla rannan ja Hersonissoksen keskustan tuntumassa. Ikäraja on 16 vuotta. Hotellin henkilökunta huolehtii asiakkaistaan hyvin, ja rantatavernassa voit nauttia kevyempiä annoksia päivän mittaan. Hotellin lämmin tunnelma luo hyvät puitteet onnistuneeseen lomaan.

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Kuluton muutos Covid 19 -tapauksessa
 

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 832 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Palmera Beach & Spa sijaitsee lähellä rantaa, ja hotellilla on allas. Ikäraja on 16 vuotta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan (ilman panttia superior-huoneissa majoittuville).

Buffetravintola sekä rantataverna, joka tarjoaa kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Pieni spa, jossa hoitoja lisämaksusta. Maksuton pieni kuntosali ja pöytätennis. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Hotelli koostuu viidestä rakennuksesta, ja alueella on paljon portaita. Hotellin ympäristössä on useita kivoja kauppoja, joissa hyvä valikoima muotia ja paikallisia tuotteita. Pieni katu tulee ylittää rannalle mennessä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus