Nikolas Villas

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Viihtyisä Nikolas Villas sijaitsee rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä perinteisen Koutouloufarin kylän ja eloisan Hersonissoksen kaupungin välissä Kreetalla. Nauti rentouttavasta lomasta koko perheen kanssa täynnä ihania lomamuistoja.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 118 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 450 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä Nikolas Villas sijaitsee vehreiden nurmialueiden, huojuvien puiden ja värikkäiden, tuoksuvien kukkien lomassa Itä-Kreetalla Hersonissoksessa. Tänne saapuessasi tunnet olosi tervetulleeksi kuin olisit perheenjäsen.

Nikolas Villassa voit rentoutua altaalla ja antaa lasten polskia viereisessä lastenaltaassa. Täällä on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Lähin ranta sijaitsee hotellin Star Beach Village & Waterpark vierellä - tällä rannalla on useita eri vesiurheilulajeja joita kokeilla lomasi aikana lisämaksusta. Aurinkotuoleja ja varjoja lisämaksusta. Noin 400 metrin päässä Nikolas Villasta sijaitsee tunnettu vesipuisto Star Beach.

Hotellin aamiaispöytä tarjoillaan snackbaarissa altaan vierellä klo 8.30-11.00. Snackbaarissa tarjoillaan kahvia, juomia, virvokkeita, snackseja ja yksinkertaisia annoksia, kuten salaattia, hampurilaisia ja kreikkalaista ruokaa. Snackbaari on avoinna noin klo 8.00 aamulla myöhäiseen iltaan saakka. Myöhäisen saapumisen yhteydessä pidetään snackbaari avoinna, mikäli matkustajat haluavat ruokailla illalla, sillä lähistöllä ei ole monia auki olevia ravintoloita tai myymälöitä.

Biljardia lisämaksusta. Maksuton yksityinen pysäköintipaikka.

Noin 200 metrin päässä sijaitsee Super Market MANOS. Noin 23 km Heraklionin lentokentälle sekä 27 km Heraklionin keskustaan ja satamaan.

Ateriat

Lisämaksullinen aamiainen.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus