Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa. Huoneet ovate erilaisia, osa on modernimpia. Kaikissa huoneissa on puhelin, jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat puutarhassa rannan lähellä. Kaikissa huoneissa on puhelin, jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka sijaitsevat lähellä hotellin päärakennusta, koostuvat kahdesta makuuhuoneesta. Kaikissa huoneissa on puhelin, jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 41 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita modernilla sisustuksella. Huone koostuu yhdestä suuresta tilasta. Suuri parisänky ja kaksi lisävuodetta vuodesohvista Amme/suihku ja wc. Tv satelliittikanavilla. Wifi ja tallelokero, lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Minibaari. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi, osassa merinäköala ja osa merelle päin. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone 2 normaalilla vuoteella

Perhehuoneita modernilla sisustuksella. Koostuu kahdesta makuuhuoneesta. Yhdessä makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa makuuhuonessa on erilliset vuoteet. Amme ja wc. Tv satelliittikanavilla. Wifi ja tallelokero, lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Minibaari. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superiorhuone

Tilavia superior-huoneita päärakennuksessa. Tyyli vaihtelee. Jääkaappi sekä satelliitti-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, jotka sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Kaikissa huoneissa on jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle