Ikaros Beach Resort & Spa

 • Sijainti kauniilla paikalla
 • Paljon aktiviteetteja
 • Useita ravintoloita ja baareja
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Ikaros Beach Resort & Spa sijaitsee suositulla alueella Kreetalla vehreässä ympäristössä kauniilla merinäköalalla. Hotellilla on useita raivntoloita ja Aurora Spa, jossa voit nauttia monenlaisista hoidoista. Useita allasalueita, sekä yksityinen hiekkaranta jossa maksuttomia aurinkotuoleja.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Kahden hengen huoneita bungalow-rakennuksissa 2–3 hengelle. Deluxe-huoneita bungalowissa 2–4 hengelle, joista 1–2 lapsia. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Sviittejä 2–4 hengelle, joista 1–2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erinomainen ruoka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1156 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rinteeseen rakennetusta tasokkaasta hotellista avautuu huikeat näkymät Egeanmerelle. Hotellialue koostuu päärakennuksesta sekä useista kivirakennuksista sekä kauniista, vehreästä puutarhasta. Suurella allasalueella on kolme uima-allasta ja erillinen lastenallas. Allasbaari. Hotellilla on yksityinen hiekkaranta. Allasalueella ja hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttimaksua vastaan.

Ikaros Beach Resort & Spassa on seitsemän ravintolaa. Pääravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen buffetista. À la carte – ravintola Ayeri tarjoilee Välimerellisiä annoksia paikallisista raaka-aineista sekä laajan viinivalikoiman (pöytävaraus vaaditaan). Sunset Asian, on aasialainen à la carte-ravintola, mikä tarjoilee illallista korkeasesongin aikaan. À la carte-ravintola Quzeri sijaitsee rannan tuntumassa ja on auki lounaalla ja illallisella, ja tarjoilee lisäksi välipaloja. Rannan tuntumassa sijaitsee ravintola Lefko ja tarjoilee fusion kitchen – tyylisiä annoksia lounaalla ja illallisella. Hotellissa on myös tyylikäs lounge, missä voi nauttia illallista ja järjestää myös yksityisiä illallisia kahdelle (varaus vaaditaan). Kaksi baaria. Siisti pukeutuminen vaaditaan illallisella (miehillä pitkät housut).

Spa-osastolla on lisämaksusta mahdollisuus erilaisiin hoitoihin. Maksuton kuntosali, sauna, hamam, jacuzzi ja lämmitetty sisäallas (lapsilla pääsy vain klo 10.00-12.00 välillä). Henkilökohtainen kuntovalmentaja ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton tennis ja pöytätennis (tennismailat lisämaksusta). Rannalla vesiurheilulajeja lisämaksusta. Biljardi lisämaksusta. Viihdettä, kuten livemusiikkia.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Leikkipaikka. Kampaaja. Pesulapalvelu. Huonepalvelu. Hotellialueella korkeuseroja. Malian keskustaan noin kilometri.

Ateriat

Puolihoito, joka sisältää aamiaisen ja lounaan tai illallisen. Täysihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.30, pääravintola Olivessa.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.30–11.00, pääravintola Olivessa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30, pääravintola Olivessa.
 • Välipaloja ja voileipiä, klo 10.30-12.00 ja 15.30-18.00, Kafeineio Ouzerissa.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30, pääravintola Olivessa.
 • Á la carte -illallinen Ayerissa, Ouzerianissa, En Lefkoksessa tai Sunsetissa (kerran loman aikana), klo 19.00-22.00. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–00.30.
 • Aktiviteetteja ja ohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on näytettävä huoneen avainkorttia. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 11.00 saakka.

Hyvä tietää

Korkeuseroja hotellialueella.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa