Deluxe-huone

Valoisia deluxe-huoneita parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Satelliitti-tv, puhelin ja jääkaappi. Minibaari, mikä on täytetty saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 22-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti

Deluxe-juniorsviittejä, joita hotelli kutsuu nimellä Deluxe Junios Suiteksi. Parivuode. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka on täydennetty saapumisen yhteydessä ja kuuluu hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, jossa jacuzzi tai hierova suihku sekä wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-sviittejä puolihoidolla, vain yli 16-vuotialle

Valoisia sviittejä, joita hotelli kutsuu White Deluxe Suitesiksi. Avoin pohjaratkaisu. Parivuode sekä lisävuodemahdollisuus aikuiselle vuodesohvasta. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täydennetään saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla.Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone jacuzzilla tai hierovalla suihkulla sekä wc. Ulkotila jaetulla altaalla tai parveke/terassi rajoitetulla merinäköalalla. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviittejä puolihoidolla, vain yli 16-vuotialle

Valoisia juniorsviittejä parivuoteella tai erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus aikuiselle vuodesohvasta tai kokoontaitettava vuode. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täytetään saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta.Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, jossa jacuzzi tai hierova suihku. Terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 28-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Valoisia juniorsviittejä parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Satelliitti-tv, puhelin ja jääkaappi. Minibaari, mikä on täytetty saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone jacuzzilla tai hierovalla suihkulla sekä wc. Parveke merinäköalalla.

Huonekoko: Noin 27-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Viihtyisiä perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta erillisestä makuuhuoneesta, joiden välillä on käytävä. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä. Satelliitti-tv, puhelin ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 25-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Valosiia superior-huoneita joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Satelliitti-tv, puhelin ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 27-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehko kahden hengen huone parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täydennetään saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku tai hierova suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 22-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Valoisia sviittejä, joita hotelli kutsuu nimellä White Deluxe Suite Sea View. Avoin pohjaratkaisu. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari on täytetty saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyhuone jacuzzilla tai hierovalla suihkulla sekä wc. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 54-57 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.