Deluxe-huone

Valoisia deluxe-huoneita parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Satelliitti-tv, puhelin ja jääkaappi. Minibaari, mikä on täytetty saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 22-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-huone puolihoidolla, yli 16-vuotiaille

Deluxe-huoneita yli 16-vuotiaille aikuisille asiakkaille, joihin sisältyy puolihoito. Hotelli kutsuu tätä huonetyyppiä White Deluxe Double nimellä ja ne sijaitsevat uudessa High Beach White osassa, johon ovat tervetulleita vain aikuiset. Kaksi erillistä sänkyä ja vuodesohva. Maksuton wifi. 43 tuuman älytelevisio. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero maksua vastaan. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone suihkulla/ammeella ja wc. Aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia varattuna rannalta. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti

Deluxe-juniorsviittejä parvuoteella. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka on täydennetty saapumisen yhteydessä ja kuuluu hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, jossa jacuzzi tai hierova suihku sekä wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-sviittejä puolihoidolla, vain yli 16-vuotialle

Valoisia sviittejä, joita hotelli kutsuu White Deluxe Suitesiksi. Avoin pohjaratkaisu. Huoneet sijaitsevat uudessa High Beach White osassa, joka on varattu pelkille aikuisille. Parivuode sekä lisävuodemahdollisuus aikuiselle vuodesohvasta. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täydennetään saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone jacuzzilla tai hierovalla suihkulla sekä wc. Ulkotila jaetulla altaalla tai parveke/terassi rajoitetulla merinäköalalla. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 41-57 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Viihtyisiä perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta erillisestä makuuhuoneesta, joiden välillä on käytävä. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla, puhelin ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 25-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Valoisia Superio r-huoneita joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Satelliitti-tv, puhelin ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 27-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehko kahden hengen huone parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täydennetään saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku tai hierova suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 22-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Valoisia sviittejä avoimella pohjaratkaisulla. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari on täytetty saapumisen yhteydessä ja sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyhuone hierovalla suihkulla sekä wc. Rannalla on varattu aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.