Deluxe-huone päärakennuksessa

Terra- tai Maris-rakennuksessa sijaitsevia deluxe-huoneita. Kaikissa deluxe-huoneissa on puhelin ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Minibaari, täyttö yhden kerran/viikko. Parveke tai terassi, osa merelle päin ja osa allasnäkymällä. Muissa tapauksissa näkymä vuorille tai puutarhaan. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 27-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-perhehuone

Deluxe-perhehuoneissa on erillinen makuuhuone ja olohuone,. Huoneet sijaitsevat Terra-, Maris-rakennuksissa tai bungalow-osassa hotellia. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta olohuoneessa. Minibaari (täyttö 1 kerta/viikko) ja kahvin sekä teen keittiomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa deluxe-perhehuoneita on kaksi kylpyhuonetta. Parveke tai terassi. Siivous 7krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38-73 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneissa on neljä normaalia vuodetta ja huoneet sijaitsevat bungaloweissa Terra- tai Maris-rakennuksissa. Huoneet koostuvat kahdesta huoneesta ja niissä on avoin pohjaratkaisu. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä kaksi vuodesohvaa. Tv satelliittikanavilla, minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle

Sviitti

Sviittejä, jotka sijaitsevat Terra- tai Maris- rakennuksessa tai bungaloweissa. Erillinen makuuhuone ja olohuone. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (täyttö 1 kerta/viikko) ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Sviiteissä on kaksi kylpyhuonetta. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 53-74 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.