Ariadne

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Ariadne sijaitsee rannalla, Staliksen ja Malian lomakohteiden välissä. Hotelli toivottaa sinut tervetulleeksi aidon kreikkalaiseen tunnelmaan. Täällä on hyvinhoidettu puutarha ja täältä on vain muutaman minuutin kävelymatka Staliksen keskustaan.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle. Superior -huoneita 1-3 hengelle. Deluxe -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 300 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ariadnella on allasalue altaalla ja erillisellä lastenaltaalla. Aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan virvokkeita, cocktaileja ja yksinkertaisia aterioita koko päivän ajan.

Hotellilla on ravintola, jossa tarjolla aamiaispöytä ja iltaisin tarjoillaan illallisbuffet paikallisin erikoisuuksin ja eurooppalaisin mauin. Hotellilla on lisäksi baari/kahvila.

Maksuton wifi koko hotellilla. Maksuton pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Lähellä viihtyisiä tavernoita, kahviloita ja myymälöitä. Noin 500 metriä Staliksen keskustaan, 1,5 kilometriä Maliaan ja noin 6 kilometriä Hersonissokseen.

Ateriat

Puolihoito. Aamiaispöytä, klo 7.00-10.15. Illallispöytä, klo 18.30-21.30. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.