Chania Flair

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Chania Flair on uusi hotelli rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa Kreetalla. Ikäraja on 16 vuotta. Kivenheiton päässä on hiekkaranta sekä Hanian Venetsialainen satama. Moderneista huoneista on merinäköala ja varaamalla kattohuoneisto sviittin pääset nauttimaan omasta jacuzzista ja saunasta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Juniorsviitti 2 hengelle. Kattohuoneisto sviitti 2 hengelle. Kahden huoneen sviitti 4 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uudessa Chania Flairissa on ihana tunnelma. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hiekkaranta odottaa heti hotellin ulkopuolella, jossa voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on à la carte-ravinola, joka on avoinna iltaisin. Mahdollisuus nauttia illallinen kattoterassilla. Täältä on kauniit näkymät Hanian rannikolle ja Valkoiselle vuorelle, tai Lefka Orille, kuten paikalliset sanoisivat. Täällä on lisäksi baari, josta voi ostaa juomia. Sauna ja pieni rentoutumisallas jacuzzi-toiminnolla. Kuntosalin käyttö varausta vastaan. Hierontaa, pedikyyreja, manikyyreja ja kasvohoitoja lisämaksusta ja varausta vastaan.

Lyhyt kävelymatka Hanian kaupunkiin, josta löytyy kauppoja, huvituksia ja useita ravintoloita. Heti hotellin ulkopuolella on Nea Choran pieni satama, jossa on mukava kävelykatu rantaa pitkin.

Ateriat

À la carte-aamiainen.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa