Chania Flair

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Chania Flair sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa Kreetalla ja hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Kivenheiton päässä on hiekkaranta sekä Hanian Venetsialainen satama. Rentoudu kattoterassin jacuzzissa, treenaa merinäkymissä tai nauti hyvistä juomista aulabaarissa. Kulman takana odottavat kaupungin kapeat kujat ravintoloineen, baareineen ja ostosmahdollisuuksineen.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone tilava ja siisti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 323 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Chania Flairissa on ihana tunnelma. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hiekkaranta odottaa heti hotellin ulkopuolella, jossa voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomat ranta- ja allaspyyhkeet.

Hotellissa on à la carte-ravinola, joka on avoinna iltaisin. Mahdollisuus nauttia illallinen kattoterassilla. Täältä on kauniit näkymät Hanian rannikolle ja Valkoiselle vuorelle, tai Lefka Orille, kuten paikalliset sanoisivat. Täällä on lisäksi baari, josta voi ostaa juomia.

Sauna ja jacuzzi kattoterassilla. Kuntosalin käyttö varausta vastaan. Sauna. Hierontaa, pedikyyreja, manikyyreja ja kasvohoitoja lisämaksusta ja varausta vastaan.

Lyhyt kävelymatka Hanian kaupunkiin, josta löytyy kauppoja, huvituksia ja useita ravintoloita. Heti hotellin ulkopuolella on Nea Choran pieni satama, jossa on mukava kävelykatu rantaa pitkin. Pysäköinti.

Ateriat

Sisältyy:

  • Á la carte -aamiainen

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.00.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Hanian kaupunki

Iro

Rauhallinen hotelli Iro on erinomainen valinta silloin, kun haluat asua lähellä Hanian mukavia tavernoita, trendikkäitä baareja, paikallisia markkinoita ja pieniä putiikkeja. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Viihtyisistä huoneistoista voit valita yksiön tai kaksion.

Samaria

Tyylikäs Samaria Hotel sijaitsee Hanian kaupungin keskustan aukiolla , vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ostoskadulta, joka johtaa hienoon venetsialaiseen satamaan ja Agoraan, josta voit ostaa paikallisesti tuotettua hunajaa, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Hotellin ravintolasta on näkymä allasalueelle ja bistrosta voit ostaa välipaloja koko päivän ajan.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa on sopii täydellisesti perheille ja isommille ryhmille. Yksityinen uima-allas. Viisi makuuhuonetta, joissa majoittuu jopa 8 henkeä. Villalta on upeat näkymät suoraan merelle, ja villan terassilta voit ihastella kaunista auringonlaskua ja grillailla matkakumppaniesi kanssa.