Chania Flair

  • Yli 16 -vuotiaille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Chania Flair sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa Kreetalla ja hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Kivenheiton päässä on hiekkaranta sekä Hanian Venetsialainen satama. Rentoudu kattoterassin altaalla, treenaa merinäkymissä tai nauti hyvistä juomista aulabaarissa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Juniorsviitti 2 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,7 10:stä
Perustuu 7 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uudessa Chania Flairissa on ihana tunnelma. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hiekkaranta odottaa heti hotellin ulkopuolella, jossa voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on à la carte-ravinola, joka on avoinna iltaisin. Mahdollisuus nauttia illallinen kattoterassilla. Täältä on kauniit näkymät Hanian rannikolle ja Valkoiselle vuorelle, tai Lefka Orille, kuten paikalliset sanoisivat. Täällä on lisäksi baari, josta voi ostaa juomia. Sauna ja pieni rentoutumisallas jacuzzi-toiminnolla. Kuntosalin käyttö varausta vastaan. Hierontaa, pedikyyreja, manikyyreja ja kasvohoitoja lisämaksusta ja varausta vastaan.

Lyhyt kävelymatka Hanian kaupunkiin, josta löytyy kauppoja, huvituksia ja useita ravintoloita. Heti hotellin ulkopuolella on Nea Choran pieni satama, jossa on mukava kävelykatu rantaa pitkin.

Ateriat

À la carte-aamiainen.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kattohuoneisto sviitti on varattavissa vain kesällä 2021.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Hanian kaupunki

Iro

Rauhallinen hotelli Iro on erinomainen valinta silloin, kun haluat asua lähellä kaupungin sykettä, ja silti vain kivenheiton päässä rannasta. Viihtyisistä huoneistoista voit valita yksiön tai kaksion.

Samaria

Tyylikäs hotelli Samaria sijaitsee aivan Hanian kaupungin keskustassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä. Ravintolasta näkymä allasalueelle ja bistrosta voit ostaa pientä purtavaa myöhäiseen iltaan asti.