Chania Flair

  • Yli 16 -vuotiaille
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Chania Flair sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa Kreetalla ja hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Kivenheiton päässä on hiekkaranta sekä Hanian Venetsialainen satama. Rentoudu kattoterassin altaalla, treenaa merinäkymissä tai nauti hyvistä juomista aulabaarissa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Juniorsviitti 2 hengelle. Kattohuoneisto sviitti 2 hengelle. Kahden huoneen sviitti 4 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 1 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uudessa Chania Flairissa on ihana tunnelma. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hiekkaranta odottaa heti hotellin ulkopuolella, jossa voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on à la carte-ravinola, joka on avoinna iltaisin. Mahdollisuus nauttia illallinen kattoterassilla. Täältä on kauniit näkymät Hanian rannikolle ja Valkoiselle vuorelle, tai Lefka Orille, kuten paikalliset sanoisivat. Täällä on lisäksi baari, josta voi ostaa juomia. Sauna ja pieni rentoutumisallas jacuzzi-toiminnolla. Kuntosalin käyttö varausta vastaan. Hierontaa, pedikyyreja, manikyyreja ja kasvohoitoja lisämaksusta ja varausta vastaan.

Lyhyt kävelymatka Hanian kaupunkiin, josta löytyy kauppoja, huvituksia ja useita ravintoloita. Heti hotellin ulkopuolella on Nea Choran pieni satama, jossa on mukava kävelykatu rantaa pitkin.

Ateriat

À la carte-aamiainen.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kattohuoneisto sviitti on varattavissa vain kesällä 2021.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa