Sol by Melia Marina Beach Crete

 • Aktiviteetteja koko perheelle
 • All Inclusive

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Sol by Melia Marina Beach Crete sijaitsee rauhallisella paikalla viihtyisässä Gouvesin kylässä Kreetalla. Hotellissa vietät rentouttavaa rantalomaa ja tarjolla on viihtyisä allasalue, spa, kuntosali ja lastenkerho.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita bungalowissa 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior -huoneita 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,7 10:stä
Perustuu 24 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 604 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sol by Melia Marina Beach Crete (entinen Marina Beach) sijaitsee rauhallisessa Gouvesissa Kreetalla. Kaksi allasaluetta ja sisäallas (avoinna huhtikuusta marraskuuhun). Yksi allasalue on tarkoitettu lapsille ja täällä on muutama vesiliukumäki. Kaikki altaat lukuun ottamatta lastenallasta ovat suolavesialtaita. Kahdella allasalueella on baari. Heti ulkopuolelta löytyy hotellin yksityinen hiekkaranta, joka on matala ja lapsiystävällinen (pieni tie ylitettävä rannalle mentäessä). Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet niin altaalla kuin rannalla.

Buffetravintola, josta löytyy myös oma nurkkaus lapsille. À la carte-ravintola Isla, jossa tarjolla on kreikkalaista ja välimerellistä ruokaa (illallinen sisältyy yhden kerran All Inclusiveen vierailun aikana, varaus vaaditaan). Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä tulee olla pitkät housut. Aulabaari.

Spa, jossa hoitoja lisämaksusta. Täältä löytyy myös lisämaksullinen jacuzzi, sauna ja höyrysauna. Maksuton kuntosali. Maksuton tennis, rantalentopallo, koripallo, pöytätennis ja minigolf. Biljardia lisämaksusta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille. Nuorisokerho 12-16 -vuotiaille. Päiväaktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellialueella. Minimarketti ja pieni kauppa. Hersonissokseen on noin 10 kilometriä ja Heraklioniin on noin 20 kilometriä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.15-10.30, buffetravintolassa.
 • Myöhäinen mannermainen aamiainen, klo 10.30-11.30, buffetravintolassa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, buffetravintolassa.
 • Jäätelöä, klo 10.00-17.30, allas-/snackbaarissa.
 • Snacksejä ja salaattia, klo 12.00-16.00, allas-/snackbaarissa.
 • Kahvia, teetä ja pientä purtavaa, klo 16.00-17.00, allas-/snackbaarissa.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30, buffetravintolassa.
 • Kerran loman aikana mahdollisuus á la carte-illalliseen ravintola Isla by7seas:ssa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.30-00.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 18.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Gouves

Gouves Bay

Gouves Bay on erinomainen valinta kun haluat asua lähellä Kreetan pääkaupunkia. Voit viettää lomapäiviäsi rannalla tai hotellin altaalla. Lapset voivat nauttia leikeistä nurmikentällä.