Marina Beach

  • Aktiviteetteja koko perheelle
  • All Inclusive
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Marina Beach sijaitsee rauhallisella paikalla viihtyisässä Gouvesin kylässä Kreetalla. Hotellissa vietät rentouttavaa rantalomaa ja tarjolla on viihtyisä allasalue, spa, kuntosali ja lastenkerho.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone bungalowissa 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Marina Beach oli tosi siisti ja kiva mutta kun piti vaihta hotelli viimeinen yö Gouves waterpark...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 487 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Marina Beach sijaitsee rauhallisessa Gouvesissa Kreetalla. Kaksi allasaluetta ja sisäallas (avoinna huhtikuusta marraskuuhun). Yksi allasalue on tarkoitettu lapsille ja täällä on muutama vesiliukumäki. Kaikki altaat lukuun ottamatta lastenallasta ovat suolavesialtaita. Kahdella allasalueella on baari. Heti ulkopuolelta löytyy hotellin yksityinen hiekkaranta, joka on matala ja lapsiystävällinen (pieni tie ylitettävä rannalle mentäessä). Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet niin altaalla kuin rannalla.

Buffetravintola, josta löytyy myös oma nurkkaus lapsille. A la carte-ravintola Isla, jossa tarjolla on kreikkalaista ja välimerellistä ruokaa (illallinen sisältyy yhden kerran All Inclusiveen vierailun aikana, varaus vaaditaan). Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä tulee olla pitkät housut. Aulabaari.

Spa, jossa hoitoja lisämaksusta. Täältä löytyy myös lisämaksullinen jacuzzi, sauna ja höyrysauna. Maksuton kuntosali. Maksuton tennis, rantalentopallo, koripallo, pöytätennis ja minigolf. Biljardia lisämaksusta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille. Nuorisokerho 12-16 -vuotiaille. Päiväaktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellialueella. Minimarketti ja pieni kauppa. Hersonissokseen on noin 10 kilometriä ja Heraklioniin on noin 20 kilometriä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 7:15 – 10:15.
  • Myöhäinen aamiainen, klo 10.15 - 11.00.
  • Lounaspöytä, klo 12:30 – 14:30.
  • Snacksejä, klo 11.00-16.30, allasbaarissa.
  • Illallispöytä, klo 18:30 – 21:30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 7.15 - 24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.