Bungalow 1 hengelle

Raikkaita yhdenn huoneita bungaloweissa. Tv satelliittikanavilla, Nespresso -kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi, nopeampi internet-yhteys lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.

Kahden hengen huone bungalowissa

Raikkaita kahden hengen huoneita bungaloweissa. Erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla, Nespresso -kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi, nopeampi internet-yhteys lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Raikkaita ja tilavia perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta makuuhuoneesta väliovella. Tv satelliittikanavilla, Nespresso -kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi, nopeampi internet-yhteys lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 1 lapsi.