Mitsis Laguna Resort & Spa

 • All Inclusive
 • Aivan rannalla
 • Rentouttavia spa-hoitoja
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Mitsis Laguna Resort & Spa sijaitsee Anissarasin pienellä rannalla. Täältä löytyy kaikki mitä voit lomaltasi toivoa - suuri allasalue, useita ravintoloita ja paljon aktiviteetteja. Lapset nauttivat Mitsis Wonderland -leikkihuoneesta. Vähän isommille on mukava pelihuone. Aikuiset rentoutuvat esimerkiksi spa-osastolla.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Bungaloweja 1 hengelle. Kahden hengen huoneita bungaloweissa 2–4 hengelle, joista 1–2 lapsia. Perhehuoneita 2–4 hengelle/2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erittäin hyvä palvelu. Parempaa ruokaa en ole nähnyt missään hotellissa, varsinkin A la carte-rav...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3397 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Mitsis Laguna Resort & Spassa on mukava All Inclusive hotelli. Kauniit viheralueet ja lukuisia palveluita. Hotelli on rauhallisella paikalla lähellä pientä pikkukivirantaa. Hotellilla useita allasalueita suolavesialtailla. Yhdellä allasalueista vesiliukumäkiä. Erillinen lastenallas, jossa makeaa vettä sekä pieni sora-/pikkukiviranta. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Rannalle mennessä on ylitettävä pieni tie. Maksuton pyyhepalvelu. Kaksi allasbaaria.

Hotellialueella on pääravintola noutopöydällä ja viisi à la carte-ravintolaa, joissa tarjoillaan italialaisen-, kreetalaisen-, aasialaisen ja meksikolaisen keittiön herkkuja. Pöytävaraus vaaditaan sekä yksi ravintola, jossa tarjoillaan kala-annoksia (pöytävaraus vaaditaan). Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut ja umpinaiset kengät. Creperia, joka toimii myös snackbaarina. Useita baareja, muun muassa aikuisille vieraille tarkoitettu samppanjabaari. Päivä- ja iltaviihdettä. Spa-osastolla hierontaa ja erilaisia kauneushoitoja lisämaksusta. Sisäallas, jacuzzi ja hamam lisämaksusta. Manikyyri, pedikyyri ja kampaamo lisämaksusta. Span sekä sisäaltaan ikäraja on 16-vuotta.

Maksuton kuntosali, pöytätennis, aerobic ja jumppaa. Minijalkapallokenttä. Tennis panttia vastaan, biljardi lisämaksusta. Vesiurheilulajeja, motoroidut lisämaksusta. windsurfing (sertifikaatin kanssa), polkuveneitä ja kanootteja.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa, hidas yhteys, nopeampi lisämaksusta. Leikkipaikka ja pelihuone (lisämaksusta). Minimarketti, pesulapalvelu ja 24h huonepalvelu lisämaksusta. Pieniä kauppoja. Vain päärakennuksessa on hissi. Paikallisliikennettä. Hersonissokseen noin 3 kilometriä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Mannermainen, suppea aamiainen, klo 4.00-7.00 (erillistilauksesta).
 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30–21.30. Illallisen voi myös nauttia jossain hotellin teemaravintoloista. Varaukset tehtävä ennakkoon, klo 18.30-21.30.
 • Illallinen kreetalaisessa tavernassa, klo 19.00-22.00. Varaus vaaditaan.
 • Lettuja, jäätelöä ja snacksejä, klo 10.00-01.45.
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 07.00–04.00.
 • Aktiviteetteja ja ohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä hotellista lähtöön asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.