Deluxe-perhehuone

Deluxe-perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Perhehuone koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joista yhdessä on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneiden välissä on liukuovi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kerrossängystä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vesipullo, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla kummassakin huoneessa. Kylpytakit ja tossut. Allaspyyhkeet valmiina huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 2 lapsia.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä, joissa on ulkotila ja oma allas. Ulkotilassa on nojatuolit, pöytä ja lounge-sänky. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vesipullo, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Viiniä, hedelmiä ja neljää eri virvoitusjuomaa saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Allaspyyhkeet valmiina huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vesipullo, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Allaspyyhkeet valmiina huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone omalla altaalla

Superior-huoneita, joissa on ulkotila omalla altaalla. Ulkotilalla on nojatuolit, pöytä ja aurinkotuolit. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vesipullo, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Allaspyyhkeet valmiina huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa allasnäkymä. Perhehuone koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joista yhdessä on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneiden välissä on liukuovi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vesipullo, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla kummassakin huoneessa. Kylpytakit ja tossut. Allaspyyhkeet valmiina huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-perhehuone omalla altaalla

Superior-perhehuoneita, joissa on ulkotila omalla altaalla. Ulkotilassa on pöytä ja tuolit sekä aurinkotuolit. Perhehuone koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joista yhdessä on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneiden välissä on liukuovi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kerrossängystä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vesipullo, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla kummassakin huoneessa. Kylpytakit ja tossut. Allaspyyhkeet valmiina huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta, jossa on parivuode, sekä olohuoneesta, jossa on vuodesohva. Huoneiden välissä on liukuovi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vesipullo, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Viiniä, hedelmiä ja neljää eri virvoitusjuomaa saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Allaspyyhkeet valmiina huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä, joissa on ulkotila omalla altaalla. Ulkotilassa on nojatuolit, pöytä ja aurinkotuolit. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta, jossa on parivuode, ja olohuoneesta, jossa on vuodesohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja kaksi vesipulloa, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Viiniä, neljää eri virvoitusjuomaa ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Allaspyyhkeet valmiina huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.