Kokemuksia Lyttos Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 31 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Upeat spa, kuntosali, yleiset tilat ja huoneet, upeat ruoat ja tarjoilu. Minidisco ja Meri. Hotelli on kaunistunut paljon esim. viidessä vuodessa, siis remontteihin on panostettu todella. Kaunis arkkitehtuuri. Tennis hienosti esillä, golf voi jäädä muihin resorteihin. Siivoushenkilökunta. Hauskat ja lämminhenkiset baarimestarit, mm. charmikas ja kaikki asiakkaat hienosti huomioiva Paris! Ja kohteliaita, ystävällisiä ja kokeneita saksalaisia, pohjoismaalaisia, italialaisia jne asiakkaita. Illalla täysi rauha alueella. Plussia siis riittää!
-
- Parit paremmat portaat rannalle - Pari tarjoilijaa lisää muuten ihanaan Kalypso-ravintolaan - Pari biljardipöytää takaisin baariin - ei ole kiva viettää iltaa pelisalissa kokonaan lasten keskellä. - Uudet päällyset lobby-baarin sohviin

Vahvistettu asiakas: 2019-09-29


10 10:stä

+
-
Apollo voisi uudistaa hotellin kuvauksen nettisivuilleen. Vesipuistosta ei ole kuvia ollenkaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-14


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-07


10 10:stä

+
Hyvä ruoka, paljon hyviä ja monipuolisia vaihtoehtoja. Lapsiperheille ohjelmaa, toki suunnattu eniten saksalaisille turisteille. 12-vuotias ei vielä englannilla pärjää...
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


8 10:stä

+
Ainakin aurinkoottotuolija oli riittävästi Ruoka oli monipuolista ja laadukasta Jälkiruuat oli huippuja
-
Enemmän yleisiä vessoja

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


10 10:stä

+
Laaja kattaus kaikkea tarpeellista. Paljon ohjelmaa päivisin ja illalla. Uusi waterpark viihtyisä.
-
Kuvat pitäisi päivittää. Mm.sivustolla olevat liukumäet suljettu ja uusi waterpark avattu.Lempiuima-allastamme ei edes ole hotellin kuvauksessa. Vähän muita syvempi ja aikuisempaan makuun.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


10 10:stä

+
Pitkä kaunis ranta, jossa merenalaista kalliota mutta myös hyvää hiekkarantaa. Ei autotietä rannan ja hotellin välissä. Iltaisin erittäin rauhallista. Erittäin paljon hyviä ruokapaikkoja ympäri alueen. Juomina ei pelkkä viini ja olut, vaan myös kauniita drinkkejä. Aurinkotuoleja todella paljon joten tilaa missä vaan ainakin näin keväällä. HUOM Toista kertaa Lyttos Beachissa ed kerralla laitoin vahingossa arvostelut 1 eikä 10 vaikka piti. Siis on erittäin hyvä paikka.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lyttos Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

1472 arvostelua
Erinomainen
 
970
Erittäin hyvä
 
364
Hyvä
 
87
Ei kovin hyvä
 
33
Huono
 
18

Viimeisimmät 5 arviota

21.6.2019

Kirjoittanut linden1975

Hieno hotellialue uudella vesipuistolla

Hotellialue oli todella iso ja siisti.Hotellihuone vastasi kuvausta. Siisti ja tilava huone. Siivous toimi hyvin. Ruoka- ja juomatarjonta oli erinomaista, kaikkea oli riittävästi ja tarjonta oli monipuolista. Jälkiruokia oli kahtakymmentä sorttia ja ne olivat todella maukkaita ja kauniita annoksia.Tarjonta vaihteli päivittäin.Aurinkotuoleja oli paljon rannalla ja altailla.Allasalueita oli useita. Uusi allasalue oli erittäin hieno. Yleisiä WC-tiloja olisi saanut olla enemmän hotellialueella.Hotelli sijaitsi hiljaisella maaseudulla, eikä lähiympäristössä ollut juurikaan katsottavaa eikä kauppoja.

 
31.7.2021

Kirjoittanut naomiii_travel

Family Vacation in Lyttos Mare

The hotel is perfect for anyone because you can just relax if you want, but there’s also lots of activities you can do and everything is included. The animation team is so motivating and funny and their shows are amazing! Especially Tiziana, Davide and Carlotta do their job with so much passion and were just so kind. I wouldn’t hesitate to come back here if I could because as I said there’s something here for everyone!

 
30.7.2021

Kirjoittanut Noelbalog

Review

Very nice staff and nice hotel. I love the Pool and the sportsbar the Supermarket is small but nice. The Shows are entertaining and funny. The food is delicious and the drinks Taste good. The beach is very pretty.

 
29.7.2021

Kirjoittanut Bacsber

Vacation

It is a fantastic hotel with wonderful animation team. The team is active in 7/24 and they create wonderful programs. We have time to rest and enjoy the activities at the same time. Favourite holiday so far:)

 
29.7.2021

Kirjoittanut Gabibbo61

excellent experience

good food, nice locations, plenty of opportunities to spend yr time spare. Special mention for the entertainment staff, really I like it. Room clean and quiet. swimming pool at top. five stars fully deserved.