Kokemuksia Kalives Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,6 10:stä Perustuu 41 arvioon
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
7,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-08


9 10:stä

+
Hyvin toimiva hotelli. Palvelut hoidettiin ammattitaidolla.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-01


5 10:stä

+
Vedenkeitin ja kahviautomaatti sekä Ahmad-tee valikoima.
-
Olimme varanneet perhehuoneen ( kaksi huonetta väliovella, koko n. 50 neliötä) sivuttaisella merinäköalalla, mutta kun tulimme illalla saimme todella pienet huoneet , mihin vauvan sänky hädin tuskin mahtui ja liikkumatilaa ei ollut, niiden koko oli korkeintaan yhteensä 30 neliötä. Huoneet olivat lähelle meluisaa pääväylää ykköskerroksessa ja meri pilkotti vain jos oikein kurkisti parvekkeelta. Ei siis vastannut ollenkaan sitä mitä olimme tilanneet. Valitimme asiasta mutta saimme uudet asian mukaiset huoneet vasta seuraavana päivänä. Vauvan kanssa matkustaessa se oli todella rasittavaa. Matkanjärjestäjän pitäisi varmistaa että myös myöhään illalla tulevat saavat sellaiset huoneet mistä ovat maksaneet.

Vahvistettu asiakas: 2022-05-28


8 10:stä

+
Merinäköala, hyvä ruoka, ranta vieressä.
-
Palvelun laatu ei ollut kummoista(varsinkin respa, mitä varten he ovat siellä, jos ei asiakkaita varten?). Lokakuussa huone oli kylmä, vaikka yritit käyttää lämmitystä. Kylpyhuone oli pieni ja kun kävit suihkussa, koko lattia lainehti vedestä.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kalives Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1518 arvostelua
Erinomainen
 
916
Erittäin hyvä
 
396
Hyvä
 
139
Ei kovin hyvä
 
44
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

16.8.2022

Kirjoittanut jessicarH6375CV

Todella hyvä hotelli!

Oli todella mukava loma, erityisesti Anastasian animaation takia! Paljon tekemistä koko perheelle☺️ Ruoka oli hyvää ja paljon eri vaihtoehtoja! Huoneet olivat mukavia ja meillä oli kiva näkymä ikkunoista ulos! Plussana ranta lähellä!

 
2.5.2022

Kirjoittanut Connector317908 Helsinki, Suomi

Upealla paikalla oleva edullinen All-Inclusive hotelli

Upealla paikalla oleva edullinen All-Inclusive hotelli, parvekkeelta oli näköala uima-altaalle sekä hiekkarannalle, hotelli oli ihan rannalla ja heillä oli kaksi omaa rantaa rantatuoleineen. Ruoka todella hyvää ja osa pääruuista vaihtui päivittäin. Olut- ja viinihanat sekä kahviautomaatti oli allasbaarissa mistä sai itse hakea juomia, jäätelöä ja välipaloja oli sisätiloissa tarjolla ruokailujen välissä. Drinkit sekoitteli baarimikko. Ainoa ISO miinus oli se, että hotellissa oli samaan aikaan vieraana lapsiperhe joiden lapsi yski jatkuvasti. Vanhemmat toivat lapsen sisätiloihin syömään muiden hotellivieraiden joukkoon ja näin ollen saastutti kaikki hotellin vieraat. Henkilökunnan olisi pitänyt kehoittaa perhettä edes menemään terassille syömään, tai kokonaan kieltää sairaan lapsen tuonti ruokasaliin.

 
24.10.2021

Kirjoittanut jakamiko Hulhumale

Hotelli 3 1/2 mutta ei 4

Kiva hotelli, ranta vieressä ja hyvää ruokaa. Pienen kylä keskellä. Palvelu oli ihan ok, mutta ei mitään huippua. Muutama epäkohta oli eli - respa ei tiennyt mistään mitään ja olivat välinpitämättömiä Ketä varten he olivat siellä, jos ei asiakkaita? - aikuisten puolen rajat olisivat saaneet olla selkeämmät, lapset tulivat huutamaan rauhallisen rannan puolelle, mutta onneksi lähdimme juuri kotiin, kun pahin sakki tuli briteistä lomalleen. - kylpyhuone oli pieni ja kun kävit suihkussa, kastui koko lattia. - kylmä huone lokakuussa. Kaiken kaikkiaan loma oli mukava, säät vain lokakuussa hyvin vaihtelevat, joten oli välillä aika kylmääkin, verrattuna Kyprokseen.

 
13.7.2019

Kirjoittanut eerolasari Vaasa, Suomi

Täydellinen

Aivan ihana hotelli mahtavalla paikalla pikku kylässä , hyvät bussiyhteydet haniaan ja rethymnoniin, erinomaista ruokaa, ystävällinen henkilökunta, ihanat siivoojat,kaksi uima-allasta, meri vieressä, täydellinen loma!

 
28.4.2019

Kirjoittanut 884helip Seinäjoki, Suomi

Hotelli hyvällä sijainnilla

Siisti hotellialue ja ystävällinen henkilökunta sekä vastaanotossa että baarissa. Ruoka oli maistuvaa ja monipuolista, jälkiruuat olivat kauniita mutta ne maistuivat kaikki samalta. Hedelmiä oli aina paljon tarjolla. Huone oli pienehkö mutta riitti pariskunnalle, vessa olisi saanut olla isompi ja suihku kaipasi päivitystä. Aurinko paistoi kivasti joen puoleiselle parvekkeelle. Seinät olivat ohuet, äänet naapurihuoneesta ja käytävältä kantautuivat hyvin huoneeseen. Hanhet huusivat ajoittain mutta eivät häiritsevästi. Altaiden vesi oli kylmää johtuen ajankohdasta, merivesi tuntui lämpöisemmältä ja siellä oli kiva uida jos oli vihreä lippu. Suuri plussa oli oma ranta ja mukavat aurinkotuolit. Kissoja oli muutama mutta ne eivät häirinneet. Menisin uudelleen!