Kokemuksia Triton -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 436 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Altaat ja ihana henkilökunta.
-
Ruokalistaa voisi monipuolistaa.

Vahvistettu asiakas: 2021-07-17


6 10:stä

+
-
Pinta remonttia

Vahvistettu asiakas: 2021-07-17


9 10:stä

+
Vaihdettuani huoneiston yksiöstä kaksioon talon rantapäätyyn, sijainti hyvä ja rauhallinen sekä kaksi parveketta.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-07-17


10 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta, siisteys, tilava huoneisto, kaunis ympäristö, erittäin hyvät sängyt ja tyynyt.
-
Keittiön paistinpannusta irtosi harmaata pinnoitetta ruokiin. Snack-baariin olisin kaivannut esim ruokaisia salaatteja, ainoa mitä pystyin tilata oli kreikkailainen salaatti. En syö leipää. Mutta onneksi lähellä oli baari josta sai kana-ja lohisalaattia, sellaiset olisi hyvä lisä hotellin baariin.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


9 10:stä

+
Erittäin siisti hotelli. Mukava allas-alue. Ranta lähellä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


9 10:stä

+
-
Aamupala puuttui ainakin tilausvaiheessa

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


8 10:stä

+
Hyvät allasalueet. Miellyttävä henkilökunta.
-
Huoneistojen varustetaso

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


10 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja toimivat ja viihtyisät tilat sekä rauhallinen sijainti. myös hyvä sijainti lähellä uimarantoja ja hyvät yhteydet bussilla Haniaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Triton -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

125 arvostelua
Erinomainen
 
74
Erittäin hyvä
 
44
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

8.9.2018

Kirjoittanut Trek813697

Ihana hotelli

Vietimme kahden perhekunnan kanssa syyskuun ekan viikon Tritonissa. Me eli perhe 2 (äiti ja aikuinen tytär) asuimme yksiössä, joka oli meille riittävä. Huone oli perushuone hienolla allasnäkymällä. Huoneessa oli ilmainen WiFi, ilmastointi ja tallelokero. Siivous oli 6 kertaa viikossa. Siivooja oli ihana. Hän teki hyvää työtä. Tiskasi joka päivä ja asetteli parvekkeen pöydät ja tuolit aina eri tavalla. Oli hauska käydä katsomassa, millainen asetelma minäkin päivänä oli. =) Hotellin sijainti on umpikujan päässä ja jotenkin vähän syrjässä. Toisena lomapäivänä se jopa harmitti, mutta loppujen lopuksi sijainti olikin aivan täydellinen. Hotelli oli rauhallinen ja alue oli rauhallinen. Uimaranta oli kiven heiton päässä eikä sinne mennessä tarvinnut ylittää teitä. Jos haluaa ympärille menoa ja meininkiä, niin Triton ei ole siihen sopiva. Mutta rauhallisuutta kaipaavalle todella hyvä valinta. Naapurit voivat toki aiheuttaa häiriöitä, mutta meillä ei käynyt näin. Hotellilta pääsi helposti mihin tahansa taksilla. Taksin pystyi tilaamaan respasta ja respasta annettiin taksille jo valmiiksi osoite, mihin haluttiin. Paikallisbussitkin kulkevat Agii Apostolissa, joten niitä voi hyödyntää. Meillä jäi kokeilematta, koska käytimme vain takseja. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Kuten jo aiemmin totesin, meidän siivooja oli ihan huippu. Muukin henkilökunta ansaitsee kiitoksen. Hotellin allasalue on loistava. En huomannut, että kukaan olisi etukäteen varannut aurinkotuoleja pyyhkeillä. Tilaa oli niin, että tällaiseen ei tarvinnut ryhtyä. Triton on hyvä hotelli rauhallisuutta kaipaavalle. Sopii hyvin mm. lapsiperheille. Lapset on huomioitu hyvin. Perheen pienimmille on varattuna oma allas ja leikkikaluja. Henkilökunta selvästi rakastaa lapsia. Ruokaakin saa. Ehkä ei maailman parhaat ruoat, mutta täysin syötävät. =) Huoneissa on jääkaappi ja keittomahdollisuus, joten itsekin voi laittaa ruokaa. Mekin hankimme aamiaistarvikkeet huoneeseen ja söimme aamiaisen huoneessa. Muutoin ruokailimme joko allasbaarissa tai hotellin ravintolassa tai lähdimme muualle syömään. Voin lämpimästi suositella Tritonia.

 
22.7.2018

Kirjoittanut todElla Oulu, Suomi

Oikein mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Vietimme äiti-tytär viikon lepäillen, lämmöstä nauttien ja kirjoja lueskellen. Kanadalais-kreikkalainen hotellin monitoimimies oli aivan huippu ja sai meidät tuntemaan tervetulleeksi koko viikon. Erinomainen valinta rauhalliseen perhelomaan. Huoneet perustasoisia Kreetan saarella.

 
6.11.2017

Kirjoittanut JuhoT61

Syysloma 2017 perheen kesken

Siisti ja rauhallinen paikka. Henkilökunta todella ystävällistä ja palvelu hyvää! Hotellin ravintola ja allasbaari loistavat. Täällä söin yhden parhaista koskaan syömistäni pihviaterioista. Ranta lähellä, eikä tiellä tarvitse kulkea kun pääsee polkua pitkin. Chanian vanhaan kaupunkiin kevyt kävelymatka (n 3km). Monta hienoa rantaa kävelymatkan sisällä. Merivesi oli todella lämmintä ja vaikka olikin jo yli lokakuun puolivälin, hellettä oli joka päivä viikon ajan.

 
22.7.2019

Kirjoittanut Rikke L Aalborg, Tanska

Great value for the money

Great place to stay: lovely and friendly staff, nice and relaxed atmosphere, great pool area. We wanted a hotel that wasn´t too big - and where we didn´t have to “fight” other guests over the sunbeds ;-) - and Triton was just what we asked for. If we ever come back to Crete, we will book this hotel again.

 
1.6.2019

Kirjoittanut VibekeE209 Alattio, Norja

Fantastic hotell and staff

We have been here several times, now for the 4th time at this hotell. Perfect for us, good atmosphere , near beach, near Chania. Really nice staff , we always feel welcome. Going back for sure. The spring time, early summer is the best time for us.