Triton

apollo mondo local

  • Lähellä hienoa Golden Beach rantaa
  • Kreikkalaisen tanssin kurssi ja teemailtoja
  • Tilavat huoneistot
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Triton sijaitsee Agii Apostolissa, Golden Beach rannan äärellä. Ranta sopii hyvin koko perheelle ja hotellin allasalue on viihtyisä ja kutsuva. Tilavissa huoneistossa voi majoittua jopa kuuden hengen seurue. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä paikallisen tunnelman ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaan.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1-4 hengelle/1-5 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sänky:)
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 130 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Triton on raikas ja viihtyisä huoneistohotelli, joka koostuu useammasta eri aikaan rakennetusta hotellirakennuksesta (1995 ja 2000). Hotelli sijaitsee Chryssi Aktin rauhallisella hotellialueella.

Useita altaita

Kaksi allasta, joista on erotettu omat osiot lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Allaspyyhkeet lisämaksusta.

Aterioita paikallisista raaka-aineista

Kreikkalainen taverna tarjoilee perinteistä kreikkalaista ruokaa sekä kansainvälisiä annoksia. Moussaka, stifado, kreikkalainen salaatti, taramas ja dakos ovat esimerkkejä tavernan herkuista. Keittiössä käytetään paikallisia tuotteita ja itsetuotettua oliiviöljyä. Viinit ovat paikallisia. Allasbaarissa tarjolla on aamiaista, lounasta ja snacksejä. Illallinen tarjoillaan tavernassa.

Joka sunnuntai tavernassa tarjolla perinteinen, kreetalainen menu (lisämaksusta, varaus tarvitaan). Tällöin voit maistella paikallisia herkkuja, kuten itsetehtyjä makkaroita ja lammasruokia, joita tarjoillaan yleensä vain erikoistilaisuuksissa. Keskiviikkoiltaisin tavernassa järjestetään kreikkalainen juhla musiikkeineen ja tansseineen. Hinta 5 €/hlö, ilmottautuminen vastaanotossa.

**Lisätietoja hotellista **

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton darts. Puutarha. Maksuton huonepalvelu. Vastaanotto on avoinna päiväaikaan. Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarketti. Lastensänkyjä ja rattaita. Voit valita ne lisävalintana matkaa varatessasi tai jälkikäteen Minun varaukseni – sivun kautta.

Tutustu ympäristöön

Noin 3,5 kilometriä Hanian satama-alueelle, joka muistuttaa Venetsiaa kanaaleineen. Satamasta löytyy kahviloita, baareja ja ravintoloita.

Lue lisää link-textApollo Mondo Local -valikoimasta.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi