Huoneet

Kaksikerroksinen kolmio omalla uima-altaalla

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Huoneistot sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Erilliset makuuhuoneet sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke, joiden koko ja ulkonäkö vaihtelevat. Käynti yksityiselle altaalle parvekkeelta portaita pitkin. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Kaksikerroksisia kolmioita

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita. Makuuhuone ja kylpyhuone yläkerrassa, alakerrassa makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Huoneistoissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Huoneistoissa 5 hengelle osa lisävuoteista on makuuhuoneessa. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, joiden koko ja ulkonäkö vaihtelee, osassa allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-5 hengelle

Kaksioita omalla altaalla

Kauniisti sisustettuja kaksioita joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Huoneistot sijaitsevat kolmannessa kerroksessa. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Käynti yksityiselle altaalle parvekkeelta portaita pitkin. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Pienempi kaksio

Pienempiä kaksioita joissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Maaterassi allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Yksiö

Kauniisti sisustettuja yksiöitä, joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Osassa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv. Maksuton ilmastoint ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Maaterassi allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle