Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 87 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,1 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Hotelli oli todella siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-30


7 10:stä

+
Tosi mahtava palvelu ja älyttömän ystävällisiä ihmisiä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-29


9 10:stä

+
Erittäin rauhallinen ja siisti kaikkialta. Sijainti erinomainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-15


10 10:stä

+
Erittäin hyvät sängyt. Huoneen sijainti.
-
Koska suihkussa ei ollut suihkuverhoa, suosittelisin lastaa. Lattia lainehti vedestä suihkun jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-09


8 10:stä

+
Sijainti ja sängyt jotka olivat parhaat Kreikassa ikinä!
-
Suihkun vedenpaine!

Vahvistettu asiakas: 2021-10-09


8 10:stä

+
-
Suihku uusiksi

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


7 10:stä

+
Henkil?kunta
-
Ilmastointi ja safebox voi kuulua palvelun hintaan

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


6 10:stä

+
Sijainti. Siivous 10+.
-
Ehdottomasti suihkuseinät, syvempi suihkuallas, koska koko kylpyhuone lainehti suihkussa käynnin jälkeen. Kreikkalaista musiikkia uima-allasbaariin!

Vahvistettu asiakas: 2021-09-04


8 10:stä

+
Uima-allas
-
Allas alueelle muutamia aurinkotuoleja lisää ja niiden siirto mahdollisuus,oli kaikki köytetty samaan riviin ketjulla. Allas alueen musiikkiin vaihtelua, olisi kiva kuunnella paikallista musiikkia. Huoneistojen keittiö tarvikkeet aivan liian suppeat. Puuttui kokonaan leipäveitsi joka piti erikseen pyytää ja siihenkin meni 3pv ja vihannes veitsiä ei ollut esim.tomaatin leikkuuseen. Keskikokoinen kattila esim kanamunille tai puurolle olisi hyvä olla, koska toinen oli kuin saavi ja toinen ns kahville. Siivoukseen yhteneväisyyttä. Osalla oli aina tiskattu siivouksen yhteydessä ja meillä vain kerran. Asiakkaiden sijoittelua huoneisiin olisi voinut hoitaa paremmin. Esim lapsi perhe ala tasoon ja altaan luo eikä toiseen kerrokseen kadunpuolelle. Ja respa valehteli ettei muka kaksioita ole muualla, olihan niitä kun joku nuoriso porukka oli aivan altaan vieressä. Katolle menevät ovet olisi hyvä lukita ettei lapset pääse sinne ja tipu katolta alas. Asiakkaiden kohtelu respassa hieman töykeää kysyttäessä mahdollisuuksista vaihtaa huonetta. Sijainti hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-04


8 10:stä

+
Huone oli siisti! Kylppärin lattia lainehti aina suihkun jälkeen, se oli ikävää. Ei ollut edes lastaa, jolla kuivata lattiaa. Parvekkeemme oli kulkuväylällä uima-altaalle.
-
Kylpyhuoneenn/wc:n vedenohjaus tai edes lasta kylpyhuoneeseen. Wc-paperia voisi tuoda tarpeeksi.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nontas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

229 arvostelua
Erinomainen
 
114
Erittäin hyvä
 
56
Hyvä
 
31
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

5.5.2019

Kirjoittanut Reissumimmi2018

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Edullinen perussiisti apartomentos. Haniaan 4 km. Aamupala tarjottiin allasbaarissa aamuauringossa. Siivous 6 krt/vko. Ilmastointi ei kuulunut hintaan (7€/päivä). Hotelli oli rauhallinen koska vain osa huoneistoista oli varattu. Parvekkeilta oli näköyhteys viereisille huoneistoille. Hyttysiä tuli huoneeseen vaikka ikkunat ja ovet olivat kiinni (suurehkoja rakoja oven alaosassa). Ainoastaan yksi suuri keittokattila ( 4 l). Paistinpannu terästä. Vedenkeitin.

 
23.5.2017

Kirjoittanut Tuulisaa

Siisti pieni hotelli

Toukokuussa hotelli oli hiljainen. Aamupala tarjottiin suoraan pöytään eli ei buffetia. Olimme yleensä ainoat aamupalalla ja altaalla. Hotellialue oli siisti. Vastapäätä hotellia oli iso Kiina-kauppa, jossa oli edullisia vaatteita, kenkiä, leluja ym. Kävelymatkan päässä on myös valtava sekatavarakauppa Jumbo, josta kannattaa ostaa tuliaiset. Hotellin edestä pääsee hyvin bussilla sekä Hanian että Plataniaksen suuntaan. Yöelämää ei Agii Apostolin alueella tainnut juuri olla. Ravintoloita löytyy vierestä paljon ja pieniä ruokakauppoja myös.

 
1.5.2017

Kirjoittanut TanjaR1002 Joensuu, Suomi

Huhti-toukokuun vaihde 2017

Siisti ja hyvä kuntoinen hotelli. Ystävällinen palvelu. Lyhyen kävelymatkan päässä useammmastakin hiekkarannasta. Kävellen pääsee helposti rantoja pitkin tai suoraa tietä Hanian keskustaan. Myös linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä.

 
9.9.2016

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Suosittelemisen arvoinen huoneistohotelli

Erinomaisen hinta-laatusuhteen hotelli. Keskitason hotelliksi positiivinen yllätys. Siisti, hyväkuntoinen ja miellyttävä hotelli. Allasbaarin/ravintolan työntekijät oikein mukavia. Huoneemme oli allasalueen lähettyvillä ja ainakin meidän huoneessamme toimi wifi moitteetta. Hotelli sijainti loistava. Lähellä kaksi isoa markettia (Inka ja Lidl) sekä kaksi halpaa vaatekauppaa. Neljä rantaa kävelymatkan etäisyydellä. Ravintoloita riittävästi lähettyvillä. Myös hotellin ravintolasta sai murua rinnan alle. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä, joten hotellilta pääsee vaivatta sekä Haniaan että muihin Hanian rannikon lomakyliin (mm. Agia Marina ja Platanias). Jos nyt jotain parannettavaa niin suihkuverho (tai vaihtoehtoisesti teräväkuivain lattialle) olisi loistava lisäys kylpyhuoneeseen. Jokaisen suihkussakäynnin jälkeen koko kylpyhuoneen lattia oli ihan märkä eikä meinannut kuivua moneen tuntiin. Keittovarustus vaatimaton. Jäimme kaipaamaan keskikokoista kattilaa, kunnon paistinpannua sekä jonkinsortin viinilaseja. Pärjäsimme toki ilmankin ja ruokaakin saimme tehtyä suurperheen kattilaksi kelpaavalla kattilalla. Kaiken kaikkiaan viihdyimme hotellissa oikein mainiosti.

 
24.10.2022

Kirjoittanut shelagh738 Stockport, Yhdistynyt kuningaskunta

Clean studios

Good clean studios with minimal equipment. Comfortable beds, nicely decorated rooms. Good pool area. Staff generally nice. However on our last day we had to vacate the room at 11am. Not a problem in itself as we went to the beach. Our flight was at midnight. So we came back for a shower at 5pm and asked for a key to the showers and a towel. There was no key so we had to have a shower hoping no one would come in,!! Also you have to pay for a towel which we wouldn’t do on principle. This is the first hotel ever that we have had this experience. The man on reception said as far as he was concerned we checked out at 11 am and so we were no longer guests. As we were on a package holiday with jet 2 we thought we were still guests ! We had to use our beach towels for the shower which were rather in need of a wash! Would not return to these apartments.