Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 51 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Erittäin hyvät sängyt. Huoneen sijainti.
-
Koska suihkussa ei ollut suihkuverhoa, suosittelisin lastaa. Lattia lainehti vedestä suihkun jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-09


8 10:stä

+
Sijainti ja sängyt jotka olivat parhaat Kreikassa ikinä!
-
Suihkun vedenpaine!

Vahvistettu asiakas: 2021-10-09


8 10:stä

+
-
Suihku uusiksi

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


7 10:stä

+
Henkil?kunta
-
Ilmastointi ja safebox voi kuulua palvelun hintaan

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


6 10:stä

+
Sijainti. Siivous 10+.
-
Ehdottomasti suihkuseinät, syvempi suihkuallas, koska koko kylpyhuone lainehti suihkussa käynnin jälkeen. Kreikkalaista musiikkia uima-allasbaariin!

Vahvistettu asiakas: 2021-09-04


8 10:stä

+
Uima-allas
-
Allas alueelle muutamia aurinkotuoleja lisää ja niiden siirto mahdollisuus,oli kaikki köytetty samaan riviin ketjulla. Allas alueen musiikkiin vaihtelua, olisi kiva kuunnella paikallista musiikkia. Huoneistojen keittiö tarvikkeet aivan liian suppeat. Puuttui kokonaan leipäveitsi joka piti erikseen pyytää ja siihenkin meni 3pv ja vihannes veitsiä ei ollut esim.tomaatin leikkuuseen. Keskikokoinen kattila esim kanamunille tai puurolle olisi hyvä olla, koska toinen oli kuin saavi ja toinen ns kahville. Siivoukseen yhteneväisyyttä. Osalla oli aina tiskattu siivouksen yhteydessä ja meillä vain kerran. Asiakkaiden sijoittelua huoneisiin olisi voinut hoitaa paremmin. Esim lapsi perhe ala tasoon ja altaan luo eikä toiseen kerrokseen kadunpuolelle. Ja respa valehteli ettei muka kaksioita ole muualla, olihan niitä kun joku nuoriso porukka oli aivan altaan vieressä. Katolle menevät ovet olisi hyvä lukita ettei lapset pääse sinne ja tipu katolta alas. Asiakkaiden kohtelu respassa hieman töykeää kysyttäessä mahdollisuuksista vaihtaa huonetta. Sijainti hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-04


8 10:stä

+
Huone oli siisti! Kylppärin lattia lainehti aina suihkun jälkeen, se oli ikävää. Ei ollut edes lastaa, jolla kuivata lattiaa. Parvekkeemme oli kulkuväylällä uima-altaalle.
-
Kylpyhuoneenn/wc:n vedenohjaus tai edes lasta kylpyhuoneeseen. Wc-paperia voisi tuoda tarpeeksi.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-21


8 10:stä

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta, varsinkin allasbaarin Georgia. Hotellin ulkonäkö on todella kaunis.
-
Suihkuverho olis kiva.

Vahvistettu asiakas: 2021-07-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nontas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

210 arvostelua
Erinomainen
 
108
Erittäin hyvä
 
51
Hyvä
 
27
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

5.5.2019

Kirjoittanut Reissumimmi2018

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Edullinen perussiisti apartomentos. Haniaan 4 km. Aamupala tarjottiin allasbaarissa aamuauringossa. Siivous 6 krt/vko. Ilmastointi ei kuulunut hintaan (7€/päivä). Hotelli oli rauhallinen koska vain osa huoneistoista oli varattu. Parvekkeilta oli näköyhteys viereisille huoneistoille. Hyttysiä tuli huoneeseen vaikka ikkunat ja ovet olivat kiinni (suurehkoja rakoja oven alaosassa). Ainoastaan yksi suuri keittokattila ( 4 l). Paistinpannu terästä. Vedenkeitin.

 
23.5.2017

Kirjoittanut Tuulisaa

Siisti pieni hotelli

Toukokuussa hotelli oli hiljainen. Aamupala tarjottiin suoraan pöytään eli ei buffetia. Olimme yleensä ainoat aamupalalla ja altaalla. Hotellialue oli siisti. Vastapäätä hotellia oli iso Kiina-kauppa, jossa oli edullisia vaatteita, kenkiä, leluja ym. Kävelymatkan päässä on myös valtava sekatavarakauppa Jumbo, josta kannattaa ostaa tuliaiset. Hotellin edestä pääsee hyvin bussilla sekä Hanian että Plataniaksen suuntaan. Yöelämää ei Agii Apostolin alueella tainnut juuri olla. Ravintoloita löytyy vierestä paljon ja pieniä ruokakauppoja myös.

 
1.5.2017

Kirjoittanut TanjaR1002 Joensuu, Suomi

Huhti-toukokuun vaihde 2017

Siisti ja hyvä kuntoinen hotelli. Ystävällinen palvelu. Lyhyen kävelymatkan päässä useammmastakin hiekkarannasta. Kävellen pääsee helposti rantoja pitkin tai suoraa tietä Hanian keskustaan. Myös linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä.

 
9.9.2016

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Suosittelemisen arvoinen huoneistohotelli

Erinomaisen hinta-laatusuhteen hotelli. Keskitason hotelliksi positiivinen yllätys. Siisti, hyväkuntoinen ja miellyttävä hotelli. Allasbaarin/ravintolan työntekijät oikein mukavia. Huoneemme oli allasalueen lähettyvillä ja ainakin meidän huoneessamme toimi wifi moitteetta. Hotelli sijainti loistava. Lähellä kaksi isoa markettia (Inka ja Lidl) sekä kaksi halpaa vaatekauppaa. Neljä rantaa kävelymatkan etäisyydellä. Ravintoloita riittävästi lähettyvillä. Myös hotellin ravintolasta sai murua rinnan alle. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä, joten hotellilta pääsee vaivatta sekä Haniaan että muihin Hanian rannikon lomakyliin (mm. Agia Marina ja Platanias). Jos nyt jotain parannettavaa niin suihkuverho (tai vaihtoehtoisesti teräväkuivain lattialle) olisi loistava lisäys kylpyhuoneeseen. Jokaisen suihkussakäynnin jälkeen koko kylpyhuoneen lattia oli ihan märkä eikä meinannut kuivua moneen tuntiin. Keittovarustus vaatimaton. Jäimme kaipaamaan keskikokoista kattilaa, kunnon paistinpannua sekä jonkinsortin viinilaseja. Pärjäsimme toki ilmankin ja ruokaakin saimme tehtyä suurperheen kattilaksi kelpaavalla kattilalla. Kaiken kaikkiaan viihdyimme hotellissa oikein mainiosti.

 
24.6.2022

Kirjoittanut Littlebluesock Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely hotel amazing staff! Highly recommended.

We really enjoyed our stay at Nontas! The rooms are basic but have everything you need and are exceptionally clean. The staff are absolutely amazing and can’t do enough for you. Great price and location - 10 minute walk to the beaches ( a great variety - 3 within walking distance) and a short bus ride into Chania (get the 21 from the stop opposite the hotel). The lady on the bar Nana and the gentleman on reception were especially lovely and welcoming. Helped us book a trip to Knossos and told us which bus to get into Chania centre. There is an extra daily charge for aircon and safety deposit box in the room but this has been the case in every hotel I have stayed in. Pool is very clean and well maintained, with a adjoining childrens pool. No issue with people reserving sunbeds like I have experienced in other hotels, always managed to get one by the pool. Pool bar snacks and drinks are lovely and reasonably priced. Would highly recommend and can’t wait to return.