Huoneet

Kaksio vanhemmassa osassa

Viihtyisiä hieman kuluneita kaksioita, jotka sijaitsevat hotellin vanhemmassa osassa. Erillinen makuuhuone, jossa on kaksi vuodetta, sekä yhdistetty olohuone ja pieni keittiö. Keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi, vedenkeitin vedenkeitin (pyydettäessä vastaanotosta) ja yksinkertainen keittiövarustus. Kolmas ja neljäs henkilö nukkuvat vuodesohvassa tai avattavassa lisävuoteessa. Televisio. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku sekä wc. Parveke tai maaparveke, osa jaetulla ulkotilalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Remontoitu yksiö

Remontoituja erikokoisia yksiöitä, joissa on erilliset vuoteet. Pieni keittiö, jossa on kahvinkeitin, keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin (pyydettäessä vastaanotosta) ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi tai parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Yksiö uudessa osassa

Viihtyisiä erikokoisia yksiöitä, jotka sijaitsevat hotellin uudessa osassa. Kaksi vuodetta ja lisävuode vuodesohvasta tai avattava lisäsänky. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi, vedenkeitin vedenkeitin (pyydettäessä vastaanotosta) ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Televisio. Hiustenkuivain. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Kylpyamme/suihku sekä wc. Parveke tai maaterassi näkymällä altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-23 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö vanhemmassa osassa

Viihtyisiä erikokoisia yksiöitä, jotka sijaitsevat hotellin vanhemmassa osassa. Kaksi vuodetta ja lisävuode vuodesohvasta. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi, vedenkeitin vedenkeitin (pyydettäessä vastaanotosta) ja yksinkertainen keittiövarustus. Televisio. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku sekä wc. Parveke tai maaparveke jaetulla ulkotilalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle