Kaksikerroksinen kaksio

Moderneja ja persoonallisesti sisustettuja, kaksikerroksisia kaksioita. Makuuhuone yläkerrassa, yhdistetty olohuone ja minikeittiö alakerrassa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja hyvä keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, kerroskohtainen ilmastointi sekä tallelokero. Amme/suihku ja wc (molemmissa kerroksissa). Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42-51 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kaksio

Moderneja ja persoonallisesti sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja hyvä keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi makuuhuoneessa sekä tallelokero. Amme/suihku ja wc. Parveke, terassi, maaparveke tai maaterassi. Osassa yläkerroksen huoneistoja on jaettu ulkotila. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/1-4 henkeä.

Yksiö

Moderneja ja persoonallisesti sisustettuja yksiöitä, joiden koko vaihtelee. Yhdistetty makuu -ja olohuone sekä minikeittiö. Keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, jääkaappi, mikroaaltouuni ja hyvä keittovarustus. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Parveke, terassi, maaparveke tai maaterassi. Osassa yläkerroksissa sijaitsevissa huoneistoissa jaettu ulkotila. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26-34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.