Margarita Beach Resort G D's Hotels

  • Pidetty huoneistohotelli
  • Hyvä sijainti lähellä rantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle /1–3 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle/1–4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 63 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 m
Keskustaan: 750 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Margarita Beach Resort G D´s Hotels on huoneistohotelli vain muutaman askeleen päässä Agia Marinan hienolta hiekka- ja pikkukivirannalta.

Allas- ja rantaelämää
Pieni uima-allas, jossa erillinen osa lapsille. Muutamia maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella, rannalla lisämaksusta. Merenpohjassa isoja kiviä. Allas/rantapyyhkeet lisämaksusta. Merenpohjassa on kiviä ja kalliota, suosittelemme uimatossuja.

Ruoka ja juoma
Hotellissa on aamiaisravintola, josta saa myös tilattua yksinkertaisia lounasannoksia. Baari.

Lisätietoja hotellista
Maksuton wifi. Viihdettä kahdesti viikossa korkeasesongin aikaan. Liikennöity katu hotellin ulkopuolella, äänet saattavat häiritä.

Tutustu ympäristöön
Noin 750 metriä Plataniaksen keskustaan, jossa on useita ravintoloita, baareja ja yöelämää. Mikäli etsit rauhallisempaa tunnelmaa, suosittelemme kävelyretkeä oliivilehtojen keskellä ja vierailua paikallisessa kylässä, jossa pääset tutustumaan kreikkalaiseen arkielämään.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Yhdessä rakennuksessa (missä on kuusi yksiötä) ei ole hissiä. Muissa rakennuksissa on hissi.

Hotellit Agia Marina

Atrion

Hotelli Atrionon pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Iolida Star

Siisti ja suosittu huoneistohotelli, jolla on hyvä sijainti aivan rannalla ja lähellä keskustaa. Hotellilla on useita rakennuksia ja hieno allasalue aurinkotuoleineen. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotellin kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach Kreetalla on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Kambos Village G D'S Hotels

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan lapsiystävällistä rantaa. Agia Marina on kävely- tai taksimatkan päässä.