Iolida Star

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Siisti ja suosittu huoneistohotelli, jolla on hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa, sekä mukava allasalue aurinkotuoleineen. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1‒3 hengelle. Kaksioita 2‒4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta, etenkin vastaanotossa, ja maisemat
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 561 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Iolida Star on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa. Hotellin rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Iolida Starin hotellivieraat voivat käyttää suoraan kadun toisella puolella sijaitsevan sisarhotellin palveluita; kadun voi ylittää siltaa pitkin. Viihtyisä allasalue, altaassa oma osa lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas- ja rantabaari. Iolida Beachilla on erillinen lastenallas ja pieni leikkipaikka. Rannalla aurinkotuolit- ja varjot lisämaksusta. Allaspyyhkeet lisämaksusta.

Iolida Starissa on noutopöytäravintola, jossa voit nauttia lounaasta ja illallisesta. Rantaravintola Iolida Beachilla tarjoaa aamiaista, ja allasbaarista on saatavilla kevyitä aterioita päivisin.

Iltaohjelmaa muutamana iltana viikossa. Maksuton pieni kuntosali, jossa muutama laite. Pieni leikkipaikka. Hierontaa ulkona lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vieraat kirjautuvat saapuessaan Iolida Beachilla sijaitsevaan vastaanottoon, jonka jälkeen he siirtyvät Iolida Stariin noin 100 metrin päähän. Matkalla portaita. Matkatavaroille on kuljetus. Hissillä ei pääse kaikkiin huoneisiin. Hotellialueella on portaita ja korkeuseroja. Paljon kauttakulkuliikennettä. Noin 500 m Kato Stalokseen.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä rantaravintolassa Iolida Beachilla, klo 7.30-10.30.
  • Lounaspöytä ravintola iolida Starissa klo 12.30-14.30.
  • Välipaloja Iolida Beachissa, klo 15.00-18.00.
  • Jäätelöä klo 07.30-23.00 (tarjoillaan sekä Iolida Starissa että Iolida Beachissa).
  • Kahvia/teetä ja kakkuja klo 07.30-23.00 (tarjoillaan sekä Iolida Starissa että Iolida Beachissa).
  • Illallispöytä Iolida Starissa klo 18.30-21.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10.00-23.00 (tarjoillaan sekä Iolida Starissa että Iolida Beachissa).

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä All Inclusive -ranneketta. All Inclusive on käytettävissä saapumispäivänä klo 13.00 alkaen ja klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Agia Marina

Atrion

Hotelli Atrionon pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.

Kambos Village G D'S Hotels

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan hiekkarantaa. Agia Marinan pääkatu sijaitsee muutaman minuutin käelymatkan päässä, josta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita ja kauppoja. Myös naapurikylä Plataniakseen on vain lyhyt kävelymatka.

Ilianthos Village

Ilianthos Village sijaitsee aivan rannalla Agia Marinassa Kreetalla. Täällä voit viettää lomapäiviä hotellin vastapäisellä hiekkarannalla tai allasalueella, josta on näkymät merelle. Majoitu mukavissa huoneistoissa, joihin mahtuu jopa 6 ihmistä.

Atrion

Hotelli Atrionon pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.