Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuhuone ja kylpyhuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja suihku. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksio, jossa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Superior huone

Superior huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiö, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.