Akoition

apollo mondo local

  • Hyvä palvelu
  • Rannalla
  • Remontoitu ja viihtyisä
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Akoition on yksinkertainen ja mukava huoneistohotelli aivan Agia Marinan rannalla. Keskeisen sijainnin ansiosta kaupat, ravintolat ja leipomot ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Mikäli haluat vierailla Plataniaksessa, onnistuu tämä helposti – bussipysäkki sijaitsee aivan hotellin ulkopuolella.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 74 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Akoition on viihtyisä ja pidetty huoneistohotelli aivan rannalla Agia Marinan keskustassa. Täällä majoitut mukavissa huoneistoissa lomallasi. Varaa huoneisto merinäköalalla ja nauti kimaltavasta Välimerestä omalla parvekkeellasi. Akoition sijaitsee aivan Agia Marinan keskustassa, joten pääset helposti lähialueen tavernoihin, ravintoloihin ja putiikkeihin.

Hotellissa on pieni allasalue, jossa ruohomatto ja merinäköala. Allasbaari/snackbaari. Muutamia aurinkotuoleja ja -varjoja, jotka ovat maksuttomia allasalueella ja lisämaksusta rannalla. Ranta- ja allaspyyhkeet lisämaksusta. Hotellissa on á la carte -ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja snacksejä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pieni leikkipaikka. Vastaanotto avoinna tiettyinä aikoina, muina aikoina henkilökunnan löytää allasbaarista. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Agia Marinassa, lähellä kauppoja, tavernoja, pankkiautomaatteja, pankkia ja apteekkia. Läpikulkuliikenne voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja. Aivan hotellin ulkopuolella on bussipysäkki, josta on yhteydet Hanian kaupunkiin, Plataniakseen ja Kolymbariin. Plataniaksen keskustaan on noin 1 kilometrin kävelymatka.

Lue lisää Apollo Mondo Localista.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotelli sijaitsee tien vieressä. Jos haluat varmistaa, että hotellihuoneesta ei ole näkymä tielle päin, tulee sinun varata merinäköala varauksen yhteydessä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi