Tropical Sol

Hotelli Tropical Sol vehreä hotellialue sijaitsee parhaalla paikalla viihtyisässä Tigakissa Kosilla. Täällä vietät lomaa rannan läheisyydessä ja pääset pulahtamaan helposti altaaseen tai virkistävään mereen. Iltaisin voit kävellä Tigakin keskustaan, josta löytyy muutamia ravintoloita ja tavernoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli hyvä, aamiaisbuffet toimi loistavasti ja huoneiden siivous oli laadukasta. Huoneeseen...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 184 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 230 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Tropical sijaitsee hyvällä paikalla Tigakissa kävelymatkan päässä niin rannalta kuin keskustasta. Hotellissa on vehreä puutarha ja allasalue, josta löytyy erillinen lastenosio sekä aurinkotuolit ja -varjot. Lyhyt kävelymatka rannalle.

Ravintola ja viihtyisä baari, josta voi ostaa raikkaita juomia. Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton pöytätennis.

Tigakin keskustassa on muutamia mukavia ravintoloita, tavernoja ja baareja. Suurempi tarjonta palveluita löytyy Kosin kaupungista noin 12 kilometrin päässä. Tänne pääsee helpoiten paikallisbussilla tai taksilla. Mikäli haluat tutustua Tigakin ympäristöön, voit vuokrata pyörän (ulkopuolinen palveluntarjoaja).

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hotellit Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Astir Odysseus on viihtyisä luksushotelli, jolla on oma pikkukiviranta aurinkotuoleineen. Rannalla loikoilun lisäksi voit nauttia lomasta allasalueella tai porealtaassa rentoutuen. Hotellilla on mukavia aktiviteetteja, kuten rantalentopallo, biljardi ja tennis sekä spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Pelopas

Apollo Mondo Local -hotelli Pelopas sijaitsee hyvällä paikalla Tigakissa Kosilla. Täällä on hiljattain remontoituja, moderneja huoneita ja monipuolisesti palveluita sekä paikallinen tunnelma. Nauti auringosta allasalueella tai läheisellä rannalla. Iltaisin Tigakin keskustaan pääsee kävellen ja täältä löytyy hyviä tavernoja. Apollo Mondo Local- hotelleissamme on tyytyväisiä asiakkaita, hyvät palvelut sekä paikallinen vivahde.

Irina Beach

Mikäli etsit rantahotellia Tigakista, Irina Beach on loistava vaihtoehto. Hotellista on näkymät merelle, Turkin mantereelle sekä Kalymnoksen ja Pserimoksen saarille. Allasalue sijaitsee myös lähellä merta ja ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Hotellissa on pieni kauppa ja paikallisbussilla pääset helposti Kosin kaupunkiin.

Sentido Pearl Beach Kos

Sentido Pearl Beach on elegantti hotelli Kosilla, joka sijaitsee kilometrien pituisella hiekkarannalla Marmari Beachilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat aikuiset ja tunnelma on rauhallinen. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla kahden hengen huoneen jaetulla altaalla.