Tropical Sol

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Tropical Sol vehreä hotellialue sijaitsee parhaalla paikalla viihtyisässä Tigakissa Kosilla. Täällä vietät lomaa rannan läheisyydessä ja pääset pulahtamaan helposti altaaseen tai virkistävään mereen. Iltaisin voit kävellä Tigakin keskustaan, josta löytyy muutamia ravintoloita ja tavernoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 178 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 230 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Tropical sijaitsee hyvällä paikalla Tigakissa kävelymatkan päässä niin rannalta kuin keskustasta. Hotellissa on vehreä puutarha ja allasalue, josta löytyy erillinen lastenosio sekä aurinkotuolit ja -varjot. Lyhyt kävelymatka rannalle.

Ravintola ja viihtyisä baari, josta voi ostaa raikkaita juomia. Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton pöytätennis.

Noin pari sataa metriä Tigakin keskustaan, jossa on muutavia mukavia ravintoloita, tavernoja ja baareja. Suurempi tarjonta palveluita löytyy Kosin kaupungista noin 12 kilometrin päässä. Tänne pääsee helpoiten paikallisbussilla tai taksilla. Mikäli haluat tutustua Tigakin ympäristöön, voit vuokrata pyörän (ulkopuolinen palveluntarjoaja).

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.