Sentido Pearl Beach Kos

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Sentido Pearl Beach on elegantti hotelli Kosilla, joka sijaitsee kilometrien pituisella hiekkarannalla Marmari Beachilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat aikuiset ja tunnelma on rauhallinen. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla kahden hengen huoneen jaetulla altaalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Kahden hengen huone jaetulla altaalla 2 hengelle. Juniorsviitti 2-3 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 86 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elegantti Sentido Pearl Beach Kos sijaitsee Kosin pohjoispuolella, kauniiden hiekkadyynien ja Marmari-rannan äärellä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat aikuiset ja tunnelma on rauhallinen.

Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, allasbaarissa tarjoillaan virkistäviä juomia. Maksuton pyyhepalvelu. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneen jaetulla altaalla. Kivenheiton päässä hotellilta sijaitsee hiekkadyynien ja puiden reunustama Marmari Beach. Kilometrien pituinen ranta sopii erinomaisesti lenkkeilyä varten.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan ruokaa sekä noutopöydästä että á la carte-annoksia. Kuntosali, aerobic- ja fitness-kursseja (lisämaksusta), rannalla vesiurheilulajeja. Biljardia lisämaksusta. Rentoudu hotellin spa-osastolla, jossa kauneus- ja spa-hoitoja lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellilla.

Marmarin keskusta sijaitsee kävelyetäisyyden päässä ja täällä on tunnelmallisia kreikkalaisia tavernoita, matkamuistomyymälöitä ja kauppoja. Noin 15 kilometrin päässä on eläväinen Kosin kaupunki, jossa on monipuolinen tarjonta ravintoloita ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaispöytä sisältyy. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Varhainen aamiainen (pyynnöstä), klo 06:00-07:30.
  • Aamiaisbuffet, klo 07:30-10:30.
  • Välipaloja baarissa, klo 10:30-18:30.
  • Lounaspöytä, klo 12:30-14:30.
  • Illallispöytä, klo 18:30-21:30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä sekä paikallisia juomia, klo 10:00-00:00.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.