Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort on moderni hotelli rauhallisella paikalla, ihanteellinen rentoutumiseen tai kauniiseen Kosiin tutustumiseen. Täällä majoitut tilavissa kahden hengen huoneissa, joiden hintaan sisältyy All Inclusive. Hotelli on alle kilometrin päässä rannalta, jonne pääsee useita kertoja päivässä kulkevalla hotellibussilla.

VIIKON ETU: KREIKAN HELMET

Viikon matkaetuna saat ensi kesän rantalomista Santorinille, Kosille, Manner-Kreikkaan, Korfulle sekä Albanian Sarandaan -50 €/hlö. Saat edun myös yhdistelmämatkoista edellämainittuihin kohteisiin. Etu on voimassa 12.2.2023 asti. Koskee kesän 2023 lähtöjä. Tutustu lomiin ja varaa!

Koskee vain uusia varauksia kesän 2023 lähdöille. Tarjous ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle. Superior perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 339 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 950 m
Keskustaan: 950 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ilios K. Village Resortissa Tigakissa on neljä allasta, joista kaksi ovat lastenaltaita, ja jacuzzi. Allasalueella aurinkotuolit- ja varjot maksutta. Allaspyyhkeitä voi lainata hotellin minimarketista panttia vastaan. Hotellilta kulkee useita kertoja päivässä bussi alle kilometrin päässä olevalle Tigaki rannalle. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta.

Pääravintolassa tarjoillaan All Inclusiven ateriat. Osa buffetin hedelmä- ja vihannestarjonnasta tulee hotellin omalta tilalta. Siis todellista lähiruokaa! Lisäksi hotellissa on kattobaari/ravintola (ei sisälly All Inclusiveen), jossa tarjoillaan iltaisin pizzaa ja yksinkertaisia annoksia a à la carte -listalta. Allasbaari ja baari hotellin aulassa.

Maksuton kuntosali. Aktiviteetteja, kuten tennistä ja biljardia lisämaksusta.

Maksuton wifi. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, muutaman kilometrin päässä Tigakin keskustasta ja rannalta ja noin kilometrin päässä Kosin kaupungista.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä pääravintolassa, klo 07.00-9.45.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
  • Jäätelöä minimarketissa, klo 12.00-17.00.
  • Iltapäiväkahvi lobbybaarissa, klo 16.00-17.00.
  • Illallinen, klo 18.30-21.00.
  • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Astir Odysseus on viihtyisä luksushotelli, jolla on oma pikkukiviranta aurinkotuoleineen. Rannalla loikoilun lisäksi voit nauttia lomasta allasalueella tai porealtaassa rentoutuen. Hotellilla on mukavia aktiviteetteja, kuten rantalentopallo, biljardi ja tennis sekä spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Pelopas

Apollo Mondo Local -hotelli Pelopas sijaitsee hyvällä paikalla Tigakissa Kosilla. Täällä on hiljattain remontoituja, moderneja huoneita ja monipuolisesti palveluita sekä paikallinen tunnelma. Nauti auringosta allasalueella tai läheisellä rannalla. Iltaisin Tigakin keskustaan pääsee kävellen ja täältä löytyy hyviä tavernoja. Apollo Mondo Local- hotelleissamme on tyytyväisiä asiakkaita, hyvät palvelut sekä paikallinen vivahde.

Irina Beach

Mikäli etsit rantahotellia Tigakista, Irina Beach on loistava vaihtoehto. Hotellista on näkymät merelle, Kalymnoksen ja Pserimoksen saarille ja Turkin mantereelle. Allasalue sijaitsee myös lähellä merta ja ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Hotellissa on pieni kauppa ja paikallisbussilla pääset helposti Kosin kaupunkiin.