Natura Village Hotel & Spa

Natura Village Hotel & Spa sijaitsee aivan rannalla Psalidissa Kosilla. Täällä vietät mukavaa lomaa hotellin altailla ja vain kivenheiton päässä sijaitsevalla rannalla, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Vuokraa pöyrä tai lähde päiväretkelle Kosin kaupunkiin, jossa on paljon hyviä ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Puolihoito sisältyy hintaan, All Inclusive lisämaksusta.

VIIKON ETU: KREIKAN HELMET

Viikon matkaetuna saat ensi kesän rantalomista Santorinille, Kosille, Manner-Kreikkaan, Korfulle sekä Albanian Sarandaan -50 €/hlö. Saat edun myös yhdistelmämatkoista edellämainittuihin kohteisiin. Etu on voimassa 12.2.2023 asti. Koskee kesän 2023 lähtöjä. Tutustu lomiin ja varaa!

Koskee vain uusia varauksia kesän 2023 lähdöille. Tarjous ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/2 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Sviitti omalla altaalla 2-4 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1012 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 5,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Natura Village Hotel & Spa sijaitsee aivan meren äärellä ja täällä lomailet mukavilla altailla, rannalla tai tutkien Kosin kaupunkia. Hotelli sopii niin aktiivisemmasta lomasta haaveileville kuin rauhallista ja rentoa lomaa kaipaaville. Hotellissa on spa, ja voit varattavissa on myös huoneita omalla altaalla.

Hotellilla on kaksi allasaluetta, joissa on molemmissa iso pääallas sekä erillinen lastenallas. Jacuzzi toisella allasalueella. Aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueilla sekä viereisellä rannalla. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Hotellissa on myös sisäuima-allas jacuzzilla lisämaksusta.

Natura Village Hotel & Spassa on noutopöytäravintola Ambrosia, joka tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista. Allasbaarista saatavilla yksinkertaisia aterioita ja baarista sekä allasbaarista saatavilla juomia.

Hotellin alueella on kuntosali, hamam, sauna ja sisäuima-allas lisämaksusta. Tennis lisämaksusta. Pyörä- ja autovuokraus. Pöytätennis. Rantalentopallo. Biljardi lisämaksusta. Vesipoolo, aerobicsia ja vesijumppaa. Maastopyöräretkiä. Erilaisia vesiurheilulajeja kuten leija- ja purjelautailua lisämaksusta.

Wifi koko hotellin alueella. Matkatavarahuone. Minimarket. Pesupalvelu lisämaksusta. Pysäköinti. Hotelli koostuu päärakennuksesta ja 28 kaksikerroksesta rakennuksesta (ei hissiä). Huoneiden ja hotellin välissä on pieni etäisyys. Noin 5,5 km Kosin kaupunkiin, hotellin ulkopuolella sijaitsee bussipysäkki.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Lisämaksusta:

 • All Inclusive.

Kun aikuiset ostavat All Inclusiven etukäteen ennen matkaa, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

All Inclusiveen lisämaksusta sisältyy:

 • Mannermainen aamiainen pyydettäessä, klo 05.00-07.00.
 • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.00.
 • Mannermainen aamiainen allasbaarissa, klo 10.00-11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
 • Lämpimiä ja kylmiä annoksia allasbaarissa, klo 12.00-15.00.
 • Iltapäiväkahvi ja hedelmiä allasbaarissa, klo 15.00-17.00.
 • Jäätelöä allasbaarissa, klo 10.00-18.00.
 • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, kahvia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista klo 08.30-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta.

Hyvä tietää

Etäisyys rannalle riippuu huoneen sijainnista, n. 25 metristä 200 metriin.

Hotellit Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

Pidetty Mitsis Ramira Beach Hotel sijaitsee rannalla Kosin kaupungin ulkopuolella. Hotellin puutarhassa on iso allasalue, jossa vauhdikkaat liukumäet kutsuvat polskimaan ja leikkimään. All Inclusiven ansiosta lomailu on astetta mukavampaa, ja uudet makuelämykset odottavat joka kulman takana.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites sijaitsee upeassa ympäristössä meren äärellä kauniin puutarhan ympäröimänä. Pulahda meressä ennen aamiaista ja vietä mukana päivä altaalla vaikka koko perheen kera. Huoneet ovat valoisia ja siistejä. Aamiainen ja illallinen sisältyvät hintaan, ja varattavissa on myös All Inclusive.

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa sijaitsee Psalidissa, Kosin kaupungissa, ja täältä löydät kaikkea mitä rentouttavaan lomaan tarvitset. Miltä kuulostaisi esimerkiksi infinity-allas ja hintaan sisältyvä puolihoito? Hotellilla on spa sisäuima-altaalla ja mukavissa remontoiduissa huoneissa viihtyy koko perhe.