Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä avoimella pohjaratkaisulla. Juniorsviiteissä on erilliset sängyt sekä istuinryhmä ja vuodesohva. Satelliitti-tv, radio ja puhelin. Jääkaappi. Maksuton wifi ja tallelokero. Maksuton ilmastointi 15.5-10.10. Kylpytakki ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, osassa kokolattiamatto. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Osa huoneista on remontoituja ja niissä on aamutakit ja tossut aikuisille. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja tallelokero. Maksuton ilmastointi 15/5-10/10. . Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2 hengelle

Remontoitu kahden hengen huone

Viihtyisiä remontoituja kahden hengen huoneita. Kaksi erillistä sänkyä tai parivuode. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi (15.5-10.10). Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Superior juniorsviitti

Tilavia superior juniorsviittejä parivuoteella, erillisellä vuoteella ja vuodesohvalla. Aamutakit ja tossut aikuisille. Kaikissa superior juniorsviiteissä on pöytä ja tuolit sekä vuodesohva sohvapöydällä. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi 15.5.-10.10. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä

Yhden hengen huone

Mukavia yhden hengen huoneita. Osassa huoneita kokolattiamatto. Satelliitti-tv, radio ja puhelin. Jääkaappi. Maksuton wifi ja tallelokero. Maksuton ilmastointi 15/5-10/10. Kylpytakki ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle