Kokemuksia Kipriotis Maris Suites -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 643 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Erinomainen ruoka. Erinomainen, lämmitetty uima-allas.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-18


9 10:stä

+
Siistit ja hyvän kokoiset huoneet, riittävästi aurinkotuoleja allasalueella, ystävällinen palvelu, hyvät yhteydet kaupunkiin bussilla, hotellissa oma minimarket. All inclusiven ruoat hyvän makuisia. Myös rannalle lyhyt matka. Kaiken kaikkiaan kehitysehdotuksista huolimatta ehdottomasti erinomainen vaihtoehto. Lapset viihtyivät hyvin.
-
Leikkipaikka ei oltu merkitty mitenkään hotellialueen karttoihin eikä opastettu kyltein, joten kannattaa kysyä reipasta mikäli on tarve löytää. All inclusiven ruoat tosiaan maukkaita, mutta kieltämättä alkoivat perusraaka-aineiden samanlaisuus näkyä viikon aikana. Hotellin pelisali myös todella elähtänyt.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


8 10:stä

+
Hyvä palvelutarjonta
-
Voisi tiedottaa enemmän palveluista /mitä sisältyy AI

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


9 10:stä

+
Ruoka, uima-allas, lasten huomiointi, ohjatut jumppatunnit, oma ranta
-
Tien ylitys rannalle turvallisemmaksi

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


5 10:stä

+
rauhallinen
-
Siisteys, puhtaus (astiat, allas), palvelu

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


10 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, oheispalvelut, henkilökunnan palvelualttius myös sesongin ulkopuolella, siisteys ja kattavat ohjelmat(viihde).
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-04


8 10:stä

+
Allasalue, aamupala, sijainti. Emme ottaneet All Inclusive- pakettia, joten hotellin palveluista jäi paljon kokematta.
-
Saimme huoneen, joka oli tarkoitettu mm. pyörätuolin kanssa kulkevalle. Suihku oli todella ahdas kaikkine apuvälineineen, viemäri ei vetänyt kunnolla ja vesi kasteli koko vessan lattian suihkuverhosta huolimatta. Allastaso oli myös todella matalana. Muutenkin huoneet kaipaisivat remonttia. Miinusta myös maksullisesta kassakaapista.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-04


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kipriotis Maris Suites -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

854 arvostelua
Erinomainen
 
417
Erittäin hyvä
 
280
Hyvä
 
97
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
15

Viimeisimmät 5 arviota

29.9.2019

Kirjoittanut HannaHa2020 Suomi

Kiva perushotelli

Hyvä hotelli. Ei mielestäni 5 tähden arvoinen, ennemminkin lähempänä neljää tähteä. Henkilökunta oli ystävällistä. Meillä oli all inclusive, mikä toimi hyvin. Ruoka- allergiat oli hyvin ja selkeästi merkitty joka ruoalla. Joka ilta päivällisellä eri teema, italialainen, kreikkalainen ym. Aktiviteettejä oli hyvin tarjolla pitkin päivää. Aamulla jooga, päivällä vesijumppaa, lapsi- vanhempi jumppaa, circuit ym treeniä, tarjolla myös tennistä, kuntosali, bilrjardi ja paljon muuta. Osa aktiviteeteistä oli saatavilla naapuri hotellissa. Hotellin vieressä oli useita pyörä, skootteri, mönkijä ja autovuokraamoja. Pyörän vuokra maksoi 5€ päivä. Hotellilta oli todella helppo pyöräillä joka paikkaan. Kosin kaupunkiin oli n. 4km. Tässä hotellissa viihtyy varmasti kaikenikäiset.

 
11.10.2018

Kirjoittanut Kukonpojat Jyväskylä, Suomi

Hieno hotelli lähellä rantaa - hyvä palvelu

Hieno hotelli jossa on hyvä palvelu. Jouduimme yöpymään ylibuukkauksen takia yhden yön ylhäällä sijaitsevassa Panorama hotellissa,mutta onneksi saimme pian huoneen Maris suitesta. Huone oli paljon parempi kuin Panoraman kokolattiamaton valtaamassa hotellissa. Hotellissa oli maittava aamupalabuffee ja all-inclusive tarjolla. Hotellialueella iso uima-allas sekä erilaisia aktiviteetteja (tennis, hyvä kuntosali, biljardi- ja pingispöytiä..) tarjolla. Palvelualtis henkilökunta sai loman tuntumaan lomalta. Hotelli sijaitsee Psalidissa jossa jokunen taverna ja marketti. Hotellilla oma kauppa jossa kohtuulliset hinnat. Hotellin lähistöllä linja-autopysäkki sekä auton ja pyörien vuokrauspaikat. Suosittelen perheille sekä pariskunnille.

 
9.10.2018

Kirjoittanut KauMe Hämeenlinna, Suomi

Great hotel for all kind of groups!

Wide range of breakfast, rooms were clean and nice, friendly and helpfull staff! Kerrankin hotelli, jossa sängyt ja tyynyt olivat mukavat ja uni maistui. Aamupala tosiaan erittäin runsas valikoimaltaan, ja kuulemma myös All Inclusiveen kuuluneet lounas, päivällinen ja yöpala. Allasjuomat ja snäkit melko hintavia, joten All Inclusive suositeltavaa. Terveellisempääkin ruokaa tarjolla ja allergiatkin hyvin huomioitu. Hotellialue melko iso laajoine palveluineen. Kuntosali ja erilaiset ohjatut liikuntamuodot ajoivat hyvin asiansa ja sisarhotellien palveluita oli myös helppo hyödyntää. Keskustaan todella kätevä mennä viereiseltä bussipysäkiltä tai pyörällä suoraa pyörätietä. Pyörä- ja autovuokraamot ihan hotellin vieressä. 5 tähden hotelliksi en ihan luokittelisi, mutta 4 tähteä heittämällä. Ainoat miinukset ehkä hotellin alueen organisointi, koska kulkuväylät kiersivät yleensä turhan kaukaa eikä ylimääräisiä ”oikoreittejä” oltu tehty. Hotellilla kuitenkin käytössä myös kuljetus huoneisiin liikuntarajoitteisia tai laiskureita varten. Toinen miinus heikko infoamisen taso käytännöistä tai palveluista ylipäätään. Aikalailla tutkimalla itse hotellin ympäristöä löysi majoitukseen kuuluvat palvelut, mutta monesta asiasta piti myös kysyä erikseen. Erittäin hyvä hotelli kuitenkin kokonaisuudessaan sekä lapsiperheitä, pariskuntia, että kaveriporukoitakin varten, vahva suositus!

 
2.7.2017

Kirjoittanut 153cihata

Mukava

Viihtyisä ja hyvätasoinen hotelli. Sopii myös pariskunnille. Aktiviteettejä on joka lähtöön. Lähialueella ei montaa ravintolaa, mutta pyörällä kätevä mennä Kosin keskustaan n.5km ja pyörän vuokra halpa.

 
17.5.2017

Kirjoittanut HannuR66

Palveluun panostavat

Henkilökunta erittäin palvelullista ja hymyilevää. Hotellin ja rannan välistä menee tie ja rantaan on noin 150 metriä. Oltiin hotellissa toukokuussa viikolla 20. Lämpöä oli päivällä 23-27 astetta. Huoneisto oli parvekkeen kanssa noin 52 neliötä. Siivous päivittäin keskinkertaista tasoa. Sängyt hyvät ja sopivan pehmeät. Ilmastointi laitetaan päälle vasta kesäkuun alussa, joten liika kuumuus häiritsee yöunta. Parvekeoven auki jättäminen oli virhe itikoiden takia. Tulevat myös ulko-oven alta, joka taitaa olla ainut korvausilmareikä eli sitä ei voi peittää. Syötiin aamiaisten lisäksi hotellissa vain yksi lounas ja illallinen, jotka kaikki olivat keskinkertaista parempia buffet tarjoiluja (vrt. 3-4 tähden hotellit). All inclusive asiakkailla on mahdollisuus varata etukäteen 24 tuntia ennen naapurihotellin Panorama Adriane ravintolasta buffet illallinen. Puitteet ovat Marista ylellisemmät, mutta ruoka oli kehnoa. Panoraman Sky Bar:issa kannattaa käydä ottamassa valokuvia, huikeat näkymät. Ainakaan viikkoa ennen sesonkia sieltä ei saanut edes kahvia eikä siis myöskään Irish Coffeeta. Muut coktailit sentään onnistuivat. WIFI:n toiminta hyvä vain lähellä aulatiloja. Soneran mobiili-yhteys (4G) hyvä ja Elisan lähes toimimaton.