Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites sijaitsee upeassa ympäristössä meren äärellä kauniin puutarhan ympäröimänä. Pulahda meressä ennen aamiaista ja vietä mukana päivä altaalla vaikka koko perheen kera. Huoneet ovat valoisia ja siistejä. Aamiainen ja illallinen sisältyvät hintaan, ja varattavissa on myös All Inclusive.

VIIKON ETU: KREIKAN HELMET

Viikon matkaetuna saat ensi kesän rantalomista Santorinille, Kosille, Manner-Kreikkaan, Korfulle sekä Albanian Sarandaan -50 €/hlö. Saat edun myös yhdistelmämatkoista edellämainittuihin kohteisiin. Etu on voimassa 12.2.2023 asti. Koskee kesän 2023 lähtöjä. Tutustu lomiin ja varaa!

Koskee vain uusia varauksia kesän 2023 lähdöille. Tarjous ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita, 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita bungaloweissa 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Junior-sviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Perhehuone 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3197 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Dimitra Beach Hotel & Suites on tyylikäs hotelli valkoiseksi maalatussa rakennuksessa, jota ympäröi kaunis puutarha ja oliivipuut. Hotellilta on upeat merimaisemat ja se sijaitsee vain kivenheiton päässä yksityisestä uimarannasta. Täällä vietät mukavaa lomaa tyylikkäissä huoneissa. Hintaan sisältyy puolihoito ja jos kaipaat vielä lisää mukavuutta lomaasi, on erikseen varattavissa myös All Inclusive. Koe kaunis Kosin kaupunki tai vuokraa auto ja lähde tutkimaan saaren kaukaisempia osia.

Hotellilla on useita allasalueita ja kolme uima-allasta: aktiviteettiallas, rentoutusallas jacuzzilla sekä swim up-allas. Erillinen aurinkoterassi aikuisille. Kolme erillistä lastenallasta, joista yksi lastenkerhon yhteydessä. Allasalueella ja rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Ranta- ja allaspyyhkeet lisämaksusta. Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella ja rannan lähellä. Dimitra Beach Hotel & Suitesissa on kolme ravintolaa ja kuusi baaria. Noutopöytäravintola Flavors tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista. Thalasa & Alati ja Cucina -ravintolat tarjoavat päivisin ruokailun noutopöydästä ja iltaisin á la carte -listalta. Siisti pukeutuminen vaaditaan, miehillä pitkät housut. Hotellissa on kuusi baaria, joista kaksi on vain aikuisille ja yksi swim up-baari.

Päivisin erilaisia aktiviteetteja kuten pilatesta, vesijumppaa, tikanheittoa ja boccia. Livemusiikkia ja DJ iltaisin. Naapurihotelli Michelangelo Resort & Spa:ssa on kuntosali, tennis- ja koripallokentät, joita voi käyttää maksutta. Spa lisämaksusta. Hierontaa. Perheen pienimmille leikkipaikka, kolme lastenallasta ja kansainvälinen lastenkerho 4-12 vuotiaille. Wifi koko hotellin alueella. Pesupalvelu. Matkatavarahuone. Minimarket. Pysäköinti. Kosin kaupunkiin noin 7 kilometria, hotellin vieressä on bussipysäkki. Portaita ja korkeuseroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- tai illallispöytä)

Aamainen tarjoillaan klo 07.00-10.30 ja illallinen 18.30-22.00 ravintola Flavorsissa. Yksi á la carte -illallinen per viikko ravintola Cucinassa ja Thalasa & Alatissa. Pöytävaraus vaaditaan vähintään kaksi päivää ennen.

Lisämaksusta

 • All Inclusive

Kun aikuinen ostaa All Inclusiven etukäteen ennen lomaa, syö alle 12-vuotias maksutta.

All Inclusive

All Inclusiveen lisämaksusta sisältyy:

 • Mannermainen aamiainen ravintola Flavorsissa, klo 06.30-07.00.
 • Aamiaispöytä ravintola Flavorsissa, klo 07.00-10.30.
 • Aamiaispöytä ravintola Thalasa & Alatissa, klo 08.00-10.30.
 • Lounaspöytä ravintola Flavorsissa, klo 12.30-14.30.
 • Lounasta ja grillattuja annoksia sekä gyroksia ravintola Thalasa & Alatissa, klo 12.30-14.30.
 • Noutopöytä, jossa on välipaloja, jälkiruokia, kakkua, jäätelöä ja hedelmiä ravintola Thalasa & Alatissa klo 10.30-12.00 15.00-17.30 ja ravintola Cucinassa klo 10.30-17.00.
 • Välipaloja swim up-baari Waterissa, klo 10.30-17.30
 • Illallispöytä ravintola Flavorsissa, klo 18.30-21.30.
 • Yksi á la carte -illallinen per viikko ravintola Cucinassa tai Thalasa & Alatissa. Pöytävaraus vähintään kaksi päivää ennen.
 • Keittoa ja lisukkeita ravintola Flavoursissa, klo 23.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, kahvia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista klo 09.30-01.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

Pidetty Mitsis Ramira Beach Hotel sijaitsee rannalla Kosin kaupungin ulkopuolella. Hotellin puutarhassa on iso allasalue, jossa vauhdikkaat liukumäet kutsuvat polskimaan ja leikkimään. All Inclusiven ansiosta lomailu on astetta mukavampaa, ja uudet makuelämykset odottavat joka kulman takana.

Natura Village Hotel & Spa

Natura Village Hotel & Spa sijaitsee aivan rannalla Psalidissa Kosilla. Täällä vietät mukavaa lomaa hotellin altailla ja vain kivenheiton päässä sijaitsevalla rannalla, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Vuokraa pöyrä tai lähde päiväretkelle Kosin kaupunkiin, jossa on paljon hyviä ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Puolihoito sisältyy hintaan, All Inclusive lisämaksusta.

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa sijaitsee Psalidissa, Kosin kaupungissa, ja täältä löydät kaikkea mitä rentouttavaan lomaan tarvitset. Miltä kuulostaisi esimerkiksi infinity-allas ja hintaan sisältyvä puolihoito? Hotellilla on spa sisäuima-altaalla ja mukavissa remontoiduissa huoneissa viihtyy koko perhe.