Aegean View Aqua Resort

 • Vesipuisto
 • Maksuton bussikuljetus rannalle
 • Mukavaa All Inclusive -lomaa

Aegean View Aqua Resortissa on oma ranta, hienot näkymät ja vesipuisto, mistä syystä hotelli sopii niin isoille kuin pienillekin lomailijoille. All Inclusiven ansiosta voit keskittyä vain lomailuun.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 3-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 699 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean View Aqua Resort on koko perheelle sopiva hotelli, joka sijaitsee ylhäällä kukkulan rinteellä tarjoten kauniit näkymät merelle. Hotellialueella on useita rakennuksia ja paljon viheralueita. Suurella allasalueella on useita altaita ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Pieni vesipuisto, jossa vesiliukumäkiä ja suihkulähde. Vesipuistossa on myös baari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja jäätelöä. Vesipuisto on auki klo 10.00-18.00, ja vesipuiston baari 10.00-17.00.

Buffetravintola Istros (kreikkalainen taverna) sekä ravintola italialainen á la carte -ravintola. Siistiä pukeutumista edellytetään illallisella, miehillä pitkät housut. Baari.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton dart, pöytätennis, vesijumppa, vesilentopallo ja hotellin järjestämää ohjelmaa iltaisin. Biljardi lisämaksusta. Leikkipaikka ja englanninkielinen lastenkerho hotellin alueella. Minimarket hotellissa. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Maksuton kuljetus Psalidin rannalle ja Kosin kaupunkiin noin 6 krt/päivä, varaus vaaditaan. Hotellialueella on portaita ja korkeuseroja. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä klo 7.30-10.00.
 • Lounaspöytä klo 13.00-14.30.
 • Illallispöytä klo 19.00-21.00.
 • Vapaavalintainen lounas tai illallinen taverna Istrosissa, klo 19.00-21.00. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Vapaavalintainen lounas tai illallinen italialaisessa á la carte -ravintolassa, klo 19.00-21.00.
 • Jäätelöä, hot dogeja, smoothieita, piiraita ja voileipiä, klo 10.00-17.00, allasbaarissa.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 09.00-23.00.
 • Sisäänpääsy vesipuistoon ja välipaloja siellä.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

Pidetty Mitsis Ramira Beach Hotel sijaitsee rannalla Kosin kaupungin ulkopuolella. Hotellin puutarhassa on iso allasalue, jossa vauhdikkaat liukumäet kutsuvat polskimaan ja leikkimään. All Inclusiven ansiosta lomailu on astetta mukavampaa, ja uudet makuelämykset odottavat joka kulman takana.

Kipriotis Maris Suites

Viihtyisä Kipriotis Maris Suites sijaitsee aivan rannalla Kosin Psalidissa ja soveltuu hyvin perheille. Hotellin ravintola tarjoaa maukasta ja terveellistä ruokaa ja valittavissasi on useita annoksia Välimeren keittiöstä.

Kipriotis Aqualand

Perhehotelli Kipriotis Aqualandissa nautitaan hotellin laajasta All Inclusive -tarjonnasta, merinäkymistä sekä hauskasta vesipuistosta, jossa on vesiliukumäkiä monen ikäisille. Rannalle vie hotellin maksuton bussi.