Kokemuksia Diamond Deluxe Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 15 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Diamond Deluxe Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1689 arvostelua
Erinomainen
 
1202
Erittäin hyvä
 
304
Hyvä
 
119
Ei kovin hyvä
 
47
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

30.12.2019

Kirjoittanut glorious_dei123

aurinko loma

Kreikan saari Kos oli oikein lämmin ja hyvin ystävällinen vastaanootto tunnelma jäi sydämeen. Diamond Deluxe Hotel on juuri oikeanlainen antoi oikeanlaisen tunteen lomasta. Suosittelen kuumasti varsinkin hotellin spa ja sauna oli erittäin loistava, hierojat saivat tajunnan rentoutumaan, jo sen takia kannattaa valita tämä hotelli, henkilökunta reipasta ja palvelu altista. Ihanaa kun joku palvelee aamu kahvinkin suoraan pöytään. Huoneet siivottin joka päivä. Kannattaa vuokrata kulkupeli. Kolmen saaren meriretki oli erittäin loistava, sai oikein kunnon annoksen aurinkoa.

 
17.5.2019

Kirjoittanut Rikureissaaja

TÄYDELLINEN HOTELLI RENTOUTUMISEEN

Upea rauhallinen allasalue, ihana ystävällinen henkilökunta,todella monipuolinen aamupala vaativampaankin makuun, omeletit paistettiin haluamallaan täytteellä, Shamppanja oli kiva lisä. Deluxe huone ja pääsy suoraan altaalle oli loistava valinta. Tähän hotelliin ei voi pettyä👍 pyörä kannattaa vuokrata, sillä pääsee kätevästi keskustaan, hyvät pyörätiet. Taksi 9-10€. Tänne on päästävä uudelleen❤

 
22.7.2018

Kirjoittanut PaulaA4319 Teneriffa, Espanja

Rento ilmapiiri, siisti, aistikas

Lomaviikko tässä hotellissa ylitti ennakko-odotukset reippaasti. Hotelli on muutaman kilometrin päässä Kosin keskustasta, matka taittui sukkelasti polkupyörällä merenrantaa pitkin. Pyörä kannattaa vuokrata koko loman ajaksi. Hotellialueella oli erittäin siisti ja kaunis puutarha, joka oli myös hyvin hoidettu. Uima-allasalue oli laaja ja ylellinen, kaikille riitti hyvin tilaa. Hotellivierailla oli pääsy kivalle pikkubeachille, joka oli vilkkaan rantatien varrella, hotellia vastapäätä. Upeat auringonlaskut ja maisema. Hotellihuone oli toimiva ja viihtyisä. Ilmastointi, parveke ja verhot toimivia. Ainoa miinus oli huonosti toimiva Wi-Fi, jota kyllä parannettiin kokoajan. Siivous ja huonepalvelu toimi kiitettävästi. Aamianen oli hyvä ja runsas. Hotellin tilausravintola oli puitteiltaan mielenkiintoinen, mutta ehkä laatuunsa nähden hieman kallis. Ammattitaitoinen ja mukava henkilökunta. Kos on saarena mukava ja sieltä pääsee lautoilla helposti muille saarille, meriretkille ja Turkkiin.

 
29.6.2018

Kirjoittanut aripekkah2018 Turku, Suomi

Ihan kiva, mutta...

Oltiin vaimon kanssa viikko. Vähän yliyrittämistä Deluxe-tason kanssa, missä kärsi toimivuus. Viikon aikana tuli jalkapallon MM-kisat, ja hotellilla pieni telkku allasbaarin yhteydessä taivasalla. TV-kanavista 10/12 oli saksankielisiä, vaikka eihän tuota tule lomalla katsottua. Aamupala oli erinomainen. Söimme lounaat hotellilla, joka oli laatuun nähden kallis. Minimarketissa tuplahinnat. Ollaan oltu hyvissä hoteilleissa usein ja annettu hyviä arvosanoja. Tämä kokemus jäi jotenkin ontoksi. Kosin kaupunki on kiva!

 
12.9.2015

Kirjoittanut Henna M Kauniainen, Suomi

Loistava!

Ansaitsee jokaisen tähtensä! ***** Majoituimme Diamond Suitessa. Sviitti oli vertaansa vailla. Ihana oma uima-allas ja loistava palvelu. Aamiainen oli runsas. Ainoa miinus oli vilkkaasti liikennöity tie, joka hieman häiritsi. Ohikulkevat ihmiset näkivät myös terassille.