Kokemuksia Blue Lagoon Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 60 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Useita allasalueita, lapsille tekemistä, hienot viheralueet
-
Maan tasossa olevissa huoneissa kosteusongelmia, erittäin huono sisäilma. Lapset yski joka yö ja nenät tukossa. Liian kovat ja paksut tyynyt. Hotellityöntekijöistä puolet ystävällisiä ja puolet nyrpeitä kyllästyneitä työhönsä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-18


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-18


8 10:stä

+
-
Nettiyhteys oli melko huono

Vahvistettu asiakas: 2019-10-18


8 10:stä

+
Erinomainen ja ilmainen Wi-fi. Monia ravintoloita, iso uimaallas, aktiviteettejä (tennis, minigolf).
-
Pyyhkeet ja alulakanat vaihdettiin joka päivä pyytämättä, eli erittäin epäekologista. Kerran viikossa tai erikseen pyydettäessä olisi riittävä tahti.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-18


9 10:stä

+
Ok
-
Okei

Vahvistettu asiakas: 2019-10-18


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-27


8 10:stä

+
Monipuoliset palvelut, monet ravintolat ja uima-allasalueelta sekä siisteys.
-
Ravintolassa ruoka pilattiin lisäämällä melkein joka ruokaan sinappikastiketta. Se pilasi muuten maukkaan ruoan. Vesipullot maksoivat. Vaikka piti olla all inclusive, vedestä joutui maksamaan jos haki ravintolasta vesipullon. Aamiaiselta porukka otti omiin pulloihin automaatista, mikä ei ollut kovinkaan hygienista. Lisäksi Varaus ravintoloissa juomat maksullisia, jopa limut.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-27


9 10:stä

+
Lasten vesileikkimahdollisuudet: 4 aikuisen lisäksi mukana olivat lapsenlapset: 6 vuotias tyttö ja 4 vuotias poika.
-
Kunnon suihkutila kylpyhuoneeseen ammeen tilalle; tilaa sille olisi. Kapea amme on hankala käyttää ja jopa vaarallinen, kun pohja on saippuavedestä liukas. Ammekylvyt eivät ole tätä päivää, kun luonnon resursseja tulisi säästää.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-20


9 10:stä

+
Erittäin hyvä ruoka ja palvelu. Loistavat altaat. Hyvä sijainti lähellä Kosin kaupunkia.
-
Iltaohjelma liian äänekästä. Huoneiden äänieristystä voisi parantaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


9 10:stä

+
-meri lähellä, useita altaita, ystävällinen palvelu
-
-villakoirat pois sängyn alta

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Blue Lagoon Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

3963 arvostelua
Erinomainen
 
1905
Erittäin hyvä
 
1085
Hyvä
 
596
Ei kovin hyvä
 
226
Huono
 
152

Viimeisimmät 5 arviota

12.10.2019

Kirjoittanut miameeri Viimsi, Viro

Huippuhotelli

Siisti hotelli, hyvät ruoat. Huoneet siistejä ja hyvin ilmastoituja. Pyyhkeillä ei voinut varata aurinkotuoleja, vaan valvoja keräsi ne aamulla pois ennen yhdeksää. Yksityinen ranta lähellä, siellä 2,50 euron maksu tuolista ja hintaan kuului rajattomasti hanajuomia. Rannassa melko isoja kiviä ja vaikeakulkuinen. Hotellin henkilökunta baareissa tylyä, tiuskimista, asiakkaiden oikaisemista, ei hymyä, ei kiitosta tai ole hyvää.

 
22.7.2018

Kirjoittanut 929tiana Nokia, Suomi

Monipuolinen hotellialue

Hotelli sijaitsee erittäin laajalla alueella. Matkalaukkujen kuljetuksessa auttavat golfautot. Hotellihuoneita on alueella hyvinkin eritasoisia. Astmaatikoille en suosittele maantasossa (osittain maan alla) olevia huoneistoja. Ensimmäisenä saapumispäivänä huoneet saa käyttöön vasta kahdelta, joten odotteluun ja matkavaatteiden nopeaan vaihtoon kannattaa varautua :) Hotellialue on siisti ja hyvin hoidettu. Alkeellista kierrätystäkin löytyy. Hotellin ulkopuoliset alueet ovat melko roskaisia. Tien reunat ja hoitamattomat ranta-alueet ovat täynnä turistien jättämiä roskia :( Hotelli sijaitsee hyvällä etäisyydellä Kosin keskustasta. Sinne on helppo esimerkiksi pyöräillä. Auton ja polkupyörien vuokraus on helppoa. Suurin ruokailutila tarjoaa monipuolista ruokaa, eikä sinne tarvitse pukeutua pitkiin housuihin. Hotellin muihin ravintoloihin mentäessä tulee miehillä olla pitkät housut. Iltaisin tarjotaan eri teemojen mukaisia ruokia. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Uima-altaita on tarpeeksi ja ne ovat hyvin hoidettuja. Hotellin vesipuisto soveltuu hyvin perheen pienimmille.

 
15.1.2018

Kirjoittanut sirkkur2018 Manavgat, Turkki

Loistava lomakohde

Viime syksynä perheen kanssa viikko vietettiin kyseisessä kohteessa. Henkilökohtaisesti kyseessä ensimmäinen AI loma, joten vertailukohtaa siinä mielessä ei ole. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ympäristö siisti ja palvelu erinomaista. Hotellin oman rannan lapset kokivat hankalaksi kivien vuoksi. Taksi keskustaan 8 euroa/suunta. Huoneet siistit ja siivous toimi hyvin. Itselleni tapahtui tapaturma heti loman alussa ja vietinkin lomani pyörätuolissa. Hotellialueella liikkuminen pyörätuolilla oli helppoa. Erityiskiitoksen hotellin henkilökunta saa kaikesta tarvitsemastani avusta. Suosittelen :)

 
9.3.2017

Kirjoittanut JaliK9 Mynämäki, Suomi

Loistava perhekohde

Majoituimme perhehuoneessa (4 hlöä) hieman päärakennuksesta erillään olevassa rakennuksessa. Huone oli rauhallinen ja siisti. Aivan lähellä oli lasten uima-allasalue, jossa liukuja ja muita leikkikohteita (merirosvolaiva jne.) Hieman kauempana, päärakennuksen vieressä oli valtava pääuima-allas jossa päivittäin järjestettiin ohjelmaa ja aktiviteetteja. Samassa yhteydessä myös ravintolat. Ruoka oli erinomaista ja valinnan varaa riitti. Henkilökunta oli kaikissa tilanteissa avuliasta ja ystävällistä. Liikuntarajoitteisetkin pärjäävät hotellissa hyvin, ainakin jos mukana on avustaja. Kosin kaupunki oli siedettävän kävelymatkan päässä (n. 4km) ja siellä kannattaa todellakin käydä. Maisemat ovat upeita ja vanha kaupunki kaunis. Hotellin yhteydessä on myös vesipuisto maksutta vieraiden käytössä. Puisto ei ole valtavan suuri mutta siellä riittää kuitenkin tekemistä isoille ja pienille. Myös vesipuiston yhteydessä on ravintola josta saa pientä purtavaa ja juotavaa. Hotellin yhteydessä on myös pieni kauppa josta saa vaikka tuliaiset hankittua, joten hotellialueelta ei ole pakko poistua ollenkaan :-) Kaikenkaikkiaan upea kokemus.

 
11.12.2016

Kirjoittanut 938hannesh

Kelpo perhekohde suuressa hotellissa

Edellinen loma oli niin onnistunut joten odotukset oli korkeat kun "tähdet" olivat tässä samat, Suomessa 4+ tai olikohan 4. Hotellialue on erittäin laaja, ja siellä pitää käyttää pienien lapsien kanssa hotellin minigolfautoja jotta ei liikaa väsy. Onneksemme meidän huone oli toisella puolella hotellin päärakennusta, jossa oli oma vesiallasalue. Kääntöpuolena taas pitkät matkat muihin paikkoihin. Ruoka oli kohtalaista, ei erityisen laadukasta, muttei myöskään missään nimessä huonoa. Vaihtelevuudessa olisi parantamisen varaa. Palvelu oli myös kohtalaista. Hotelli on laaja ja henkilökuntaa paljon. Valitettavan moni oli siellä vain töissä muttei häiriöksi asti. Siisteys huoneissa ja muualla oli ihan ok tai hyvä. Vesialueet olivat hyviä, samoin lähistöllä oleva vesipuisto mihin pääsi samalla rannekkeella. Arvosana 1-10 on aika tarkkaan 8. Moni asiaa toimii ja pelaa hyvin, mutta jos on joskus ollut paremmassa paikassa, voi tulla ikävä sitä paikkaa. Toinen pieni miinus on tuo brittien ylivalta hotellissa. Paljon häitä ja muuta äänekästä hälinää mikä joskus suomalaisia häiritsee :). Tosin itse opittiin kyllä välttämään hyvin heidän alueensa kun hotelli oli niin iso...:)