Maukkaita tuliaisia

Tuliaiset ovat tärkeä osa lomaa. Kosin kauppahallista löydät kotiinviemisiksi kaikkia paikallisia erikoisuuksia kuten oliiviöljyä, mausteita, makeisia ja rakia. Tai mikset ostaisi ihania käsitöitä Zian vuoristokylästä? Täältä löydät parhaat vinkit lomashoppailuun! 

Vie kotiin käsitöitä

Zian vuoristokylästä voit ostaa monia erilaisia mausteita ja muita muistoja Kreikasta. Saaren erikoisuutta eli hunajaa löydät myös täältä. 

Kosin kaupungin kauppahalli

Plateia Elefterias -torilla Kosin kaupungissa sijaitsee suuri kauppahalli. Täältä löydät kaikkia saaren erikoisuuksia ja muita tyypillisiä kreikkalaisia tuotteia, kuten oliiviöljyä, oliiveita, mausteita, ouzoa, rakia, makeisia ja kosmetiikkaatuotteita, joissa on käytetty aitoa oliiviöljyä. 

Mukavaa shoppailua

Kosin kaupungin vanhassa osassa on mukava viettää päivä ostoksia tehden. Täältä löydät monia pieniä putiikkeja täynnä koruja, kenkiä ja tuliaisia. Ostoskierroksen voit lopettaa vapauden torille, joka on pullollaan kahviloita ja markkinakojuja mausteinen, ihanine ruokineen ja keramiikkakoristeineen. 

Lukemattomat oliivipuut

Perheomisteisessa Olive Wood -putiikissa myydään kaikkea mitä oliivipuista voi tehdä. Täältä voit ostaa kulhoja, laattoja, ruokailuvälineitä, hunajalusikoita ja paljon muuta. Kaikki tietysti paikallisesti tuotettuna! Putiikin löydät Apellou streetiltä Kosin vanhasta kaupungista.

Positiivista shoppailua

Jos haluat hemmotella itseäsi tai ostaa jotain rakkaimmillesi, suosittelemme käyntiä The Positive Shopissa Zian kylässä. Tästä värikkäästä putiikista löydät erilaisia kävinmaalattuja kylttejä, tauluja ja muita taideteoksia. Tutustu myös ainutlaatuisiin puusta tehtyihin esineisiin.